BLOCKFEST LOOK

23 elokuun, 2015

Ihanaa olla kotona! Blockfestit hapottaa tällä hetkellä aika huolella, mutta koko viikonloppu oli kyllä ehdottomasti tämän väsymyksen arvoinen. Pakko ottaa lepoa nyt kunnolla, sillä huomenna nostetaan jälleen kytkintä ja otetaan suunnaksi Tukholman muotiviikot. Melkoista kyytiä mennään taas kerran, mutta huomisesta tulee varmasti upea. Björn Borg on jälleen mukana muotiviikoilla ja odotettavissa taitaa olla taas jotain spesiaalimpaa showta, mikäli aikaisempia kertoja muistelee. Meitä lähtee Suomesta iso porukka matkaan ja ollaan reissussa yksi yö. Huomisen kohokohta tulee varmasti olemaan itse muotinäytös, mutta sen lisäksi on luvassa myös dinneriä ja muuta hauskaa. Tiistaina sitten pientä shoppailua ja Tukholmassa hengailua!

Tältä näytti mun perjantain festariasu Ratinanniemessä. Ei ehkä mitään meikäläisen normityyliä, mutta festareilla on kai lupa vähän räväyttää? Nuo Björn Borgin sukat ja punaiset kengät ovat supercool!

DSC_1103 DSC_1177 DSC_1196 DSC_1106Mekko ja ruutupaita Mango / Sukat ja kengät Björn Borg / Aurinkolasit Ray-Ban

Mitä sanotte asusta?

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Terhi 23 elokuun, 2015 at 7:52 pm

  Huippu asu! Ei ihan mun tyylinen, mutta just sopiva tollasille festareille kuitenkin mun mielestä : ) ja makeet nuo kengät!

  • Reply Janni 24 elokuun, 2015 at 10:07 am

   Kiiitos Tepa! Ei ihan munkaan tyylinen, mutta toimi yllättävän hyvin 🙂

 • Reply Heidi 23 elokuun, 2015 at 9:51 pm

  Tosi kiva asu :). Mistä tuo ihana reppu on? Näin jollain tollasen blockfesteilla, ettet olisi ollut sinä ;), en tiedä kun kiinnitin huomioni vaan reppuun. nyt mä haluan tuollaisen myös.

  • Reply Janni 24 elokuun, 2015 at 10:07 am

   Kiiitos 🙂 Lainasin reppua Annikalta. Jos en ihan väärin muista, niin se oli H&M:ltä!

 • Reply Memilla 24 elokuun, 2015 at 11:16 am

  Oii ihana festariasu, ihanat sukat ja kengät!! 🙂

 • Reply Tuiku 24 elokuun, 2015 at 11:54 am

  Toi asu toimii just hyvin sun päällä. Kannatta joskus räväyttää, niin voi löytää uusia juttuja ja just niitä uusia tyyliä. Tykkään! ♥

 • Leave a Reply