HAAHUILUA TUKHOLMASSA

27 elokuun, 2015

Meillä oli tiistaina kokonainen päivä aikaa haahuilla Tukholmassa, sillä lentomme lähti vasta illalla takaisin Suomeen. Meillä ei ollut päiväksi mitään sen kummempaa agendaa ja kierreltiinkin rennosti paikasta toiseen. Käytiin kaupoilla, syötiin superherkulliset lounaat ja käveltiin ympäri aurinkoista Tukholmaa. Olisi niin mahtia viettää Tukholmassa lähiaikoina joku pidennetty viikonloppu, kun aika tuntuu aina näillä yhden päivän visiiteillä loppuvan kesken. Olisi ihanaa tutustua kaupunkiin hieman syvemmin, käydä syömässä hyvissä ravintoloissa ja seikkailla uusissa paikoissa!

Majapaikkana meillä toimi upea Story Hotel Riddargatanilla. Tykkäsin ihan älyttömästi hotellin sisustuksesta ja tunnelmasta!

DSC_4447

Sänkyjemme päällä meitä odotti pienet lahjat Björn Borgilta. Saimme itsellemme ihanat setit pian kauppoihin rantautuvasta ICONIC -sarjasta, jota olenkin ihastellut showroomilla jo pitkään. Alusasut ovat todella mukavia päällä ja näyttävät supehyviltä!

DSC_4455 DSC_2748Kehuja keränneen Richen lounas ei pettänyt 🙂 Valitsin itselleni lihapulla-annoksen suurien suosituksien saattelemana!

DSC_8473 DSC_2282

Selfie-time!DSC_2663 DSC_2764 DSC_8521 DSC_2710 DSC_2728 DSC_8517 DSC_8533 DSC_8509Tein tiistaipäivän aikana itseasiassa kaksi hyvää löytöä Tukholmasta. Pitkään etsinnässä ollut täydellisen kokoinen nahkalaukku löytyi & Other Stories:lta ja mekko kaverin syyshäihin River Islandilta – jes!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Terhi 27 elokuun, 2015 at 8:24 pm

    Mä olen niin rakastunut tohon sun asuun ja noi hiukset, koko kokokonaisuus on vaan täys kymppi! <3 Muutaman sydän emojin ku vielä sais…

    • Reply Janni 28 elokuun, 2015 at 8:51 am

      Voi kiitos ihana 🙂 Viihdyin kyllä itsekin tuossa lookissa!

    Leave a Reply