PARAS PAIKKA MAAILMASSA

29 elokuun, 2015

Hektinen loppukesä on saanut mut tietynlaisen koti-ikävän valtaan. Haaveilen tällä hetkellä rennoista koti-illoista oman perheen kesken enemmän kuin melkeinpä mistään muusta. Yhteinen aika ja normaali arki ovat viime aikoina jääneet pahasti taka-alalle. Mua ei edes tällä hetkellä harmita kesän loppuminen ja se normaali loppukesän haikea mielikin loistaa poissaolollaan. Olenkin nyt tarkoituksella alkanut rajoittamaan menemisiäni ja huolehtinut, että kalenteriin jää tarpeeksi myös vapaata tilaa ja kotiviikonloppuja. En malttaisi edes odottaa syksyn pimeneviä iltoja kynttilöiden valossa ihan vaan täällä kotona. Noita kiireisiä kausiakin toki välillä tarvitaan, sillä niiden jälkeen omaa kotia ja arkea osaa taas arvostaa ihan uudella tavalla. Vaikka rakastan myös menoa ja meininkiä, niin kyllä oma koti on paras paikka maailmassa!

DSC_2777 DSC_2791 DSC_2797 DSC_2810 DSC_2815

Kaiken kaikkiaan tämä lopuillaan oleva kesä on kuitenkin ollut ihan mahtava. Monia uusia kokemuksia ja seikkailuja rikkaampana voin hyvin mielin nyt hieman rauhoittua ja palailla kiinni normaaliin arkeen. Kesään on mahtunut ihania matkoja, upeita festareita ja muita tapahtumia, polttareita, häitä ja paljon muuta. En voi tarpeeksi kiittää kaikkia ystäviäni menneestä parista kuukaudesta – teidän ansiostanne tämä kesä on varmasti ollut yksi ikimuistoisimmista ja ainutlaatuisimmista – kiitos – I feel so lucky!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply