BOMBER JACKETS

30 elokuun, 2015

Bombertakit ovat olleet pinnalla jo useamman kauden ajan ja taitavat jatka voittokulkua vielä tänä syksynäkin. Itseeni tämä trendi on iskenyt jo alusta asti kovaa, mutta kyseisien rotsien löytäminen on ollut hieman kiven alla. Kevyempiä versioita itseltäni löytyy useampi, mutta vuorillisen rotsin löytäminen ja vieläpä omassa koossa onkin sitten tuottanut hankaluuksia. Väritoiveena on ollut vihreä, mutta ilman sitä oranssia sisävuoria, joka aiheuttaa jostain syystä itsessäni hieman negatiivisia viboja. Takki saisi olla hieman over size, mutta kuitenkin naisellinen ja materiaali mielellään hieman kiiltävä. Nyt useamman sesongin jälkeen kauppojen valikoimat alkavat olla pullollaan etsimäni tyylisiä takkeja, joista varmasti minäkin jo löydän omani. Listasin alle muutamat suosikit Zalandon valikoimasta, joista yhden tilasinkin itselleni testiin!

bomber jackets

1. Täällä

2.Täällä

3. Täällä

4. Täällä

5. Täällä

6. Täälläbomber2Kuvat: Zalando ja Pinterest.

Jaksavatko bombertakit innostaa vielä tulevana syksynä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mia 30 elokuun, 2015 at 9:00 pm

    Moikka Janni! Tiedätkös saako niitä Davinesin hiustuotteita viking lineltä? luin että olit bongannut ne laivalta ja itse olisin suuntaamassa tuonne! 🙂

    • Reply Janni 30 elokuun, 2015 at 10:46 pm

      Itse ostin Viking Gracelta 🙂

    Leave a Reply