LACE AND LEATHER

30 elokuun, 2015

Laitetaanpa jakoon maanantaiset asukuvat Tukholmasta. Olin heittänyt tuon monta vuotta vanhan pitsimekon jo kirppiskoriin, kunnes sitten kuitenkin poimin sen sieltä takaisin. Hyvä niin, sillä se pääsi kuin pääsikin vielä käyttöön. Olin miettinyt sen kaveriksi tuon kuvissa näkyvän nahkarotsin, jotta kokonaisuus ei näyttäisi liian tyttömäiseltä. Tukholmassa vallitsi kuitenkin ihmeellinen, lähes trooppiselta tuntuva ilma ja nahkatakki oli aivan liikaa. Niinpä se olikin päälläni lähinnä vain näiden kuvien ottamisen ajan, sillä se kuului kyllä olennaisena osana alunperin miettimääni kokonaisuuteen. Olisin tietysti voinut tsekata sääennusteen hieman tarkemmin!

DSC_2132 DSC_2119 DSC_2136 DSC_2157takki second hand / mekko Zara / nilkkurit Vagabond / laukku Pull & Bear

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bambilara 16 syyskuun, 2015 at 9:23 am

    Asu on hurjan kiva, mutta nää kuvat…! Upeita! Ihana valo ja kauniisti sumentunut tausta! <3

  • Leave a Reply