TUKHOLMAN TULIAINEN

1 syyskuun, 2015

Otin lauantain Indiedays -päiväämme mukaan vaihtovaatteet iltaa varten, mutta loppujen lopuksi ne jäivät käyttämättä tuota kuvissa näkyvää hametta lukuunottamatta. Raahasin siis kamoja mukanani koko päivän turhaan, mutta mukaan ottamani vaatteet tuntuivat jotenkin liian jäykiltä flunssan runtelemaa olemustani ajatellen. Toisaalta niillä olisin saattanut näyttää edes hieman skarpimmalta, kun näin jälkeen päin ajattellaan. Mukavuus meni kuitenkin taas etusijalle ja ehkäpä hyvä niin!

Kuvissa näkyy myös uusi lempparilaukkuni, joka tarttui mukaan Tukholman reissulta. Olen etsinyt iät ja ajat täydellisen kokoista, mallista ja näköistä omaan käyttööni soveltuvaa nahkalaukkua. Sen pitäisi mahduttaa sisäänsä järjestelmäkamera ja muut tarpeelliset tavarat, mutta se ei saisi silti olla jättikokoinen. Kamat pitäisi myös mahtua sisään väkisin tunkematta ja laukku ei saisi näyttää pakattuna räjähdyspisteessä olevalta. Olen varmasti maailman huonoin ostamaan laukkuja ja siksi käytänkin melkein aina reppuja tai kangaskasseja. Mä en siis todellakaan voi kutsua itseäni minkään sortin laukkuihmiseksi, mutta tuo kuvissa näkyvä veska kiinnitti kyllä katseeni heti. Täydellisyyttä hipova yksilö on siis löytynyt ja muuta ei tekisi mieli enää käyttääkään. Laukku on juuri sopivan yksinkertainen omaan makuuni ja nahka tuntuu laadukkaalta – jes!

DSC_2924 DSC_2983 DSC_3008DSC_2959DSC_2994takki ja hame Gina Tricot* / paita Cubus / kengät Adidas* / laukku & Other Stories

* = Saatu

Kuvat: Annika O.

– Janni

7 Comments

 • Reply Sofia 1 syyskuun, 2015 at 6:38 pm

  Pystyn niin samaistumaan tuohon mukavuuden haluun kipeänä, niin varmaan kaikki!:D Jokatapauksessa ihana kombinaatio rentoa ja vähän juhlavampaa!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  • Reply Janni 1 syyskuun, 2015 at 7:10 pm

   Musta tuntuu, että toi mukavuuden halu on läsnä aina nykyään haha 🙂 Kiitos paljon!!

 • Reply Terhi 1 syyskuun, 2015 at 6:53 pm

  Ihana mikä laukku! Ja asu myös…

  • Reply Janni 1 syyskuun, 2015 at 7:10 pm

   No toi oli kyllä LÖYTÖ! 🙂 Kiiitos puspus

 • Reply Milla / millamainen 1 syyskuun, 2015 at 7:04 pm

  Ihanalta näytät! Asu on tosi kiva. 🙂

  • Reply Janni 1 syyskuun, 2015 at 7:09 pm

   Kiiitos ihana 🙂 Olo ei ollut kyllä kaikkein freesein, mutta aurinkolasit pelastaa paljon haha!

 • Reply Nimetön 3 syyskuun, 2015 at 10:16 am

  Tosi kiva asu! Varsinkin raitapaidan ja nahkahameen yhdistelmä ja laukku on ihania 😀

 • Leave a Reply