ELÄMÄNTAVAT REMONTTIIN

7 syyskuun, 2015

DSC_3426Toivottavasti edes joku muukin voi samaistua tähän meikäläisen kropassa parhaillaan vellovaan fiilikseen, kun kesän aikana on elämäntavat päässeet enemmän tai vähemmän repsahtamaan. Liikuntakerrat ovat viimeisen parin kuukauden aikana rehellisesti sanottuna laskettavissa molempien käsien sormilla ja ruokailut ovat täysin retuperällä. Kesä on ollut täynnä menoa, juhlia ja erilaisia tapahtumia – toisin sanoen siis erittäin epäsäännöllistä ruokailurytmiä, festariruokaa, herkuttelua ja alkoholia. Kaikki edellä mainittu alkaa todellakin painaa omassa fiiliksessä sekä myös ikävä kyllä näkyä kropassakin. Sanomattakin selvää, että nyt syksyllä täytyy tehdä kunnon ryhtiliike elämäntapojen suhteen.

DSC_3468idDSC_3397Kesän viimeiset juhlat juhlittiin viime viikonloppuna ja nyt on sitten vihdoin aika aloittaa rutkasti terveellisempi kausi. Ruokailut kuntoon ja paluu lenkkipoluille sekä salille. Olen kesän aikana käynyt salilla kai tasan yhden kerran ja muuten olenkin sitten maksellut jäsenmaksua ihan turhaan – todella fiksua… Mitään sen suurempia odotuksia en itselleni langeta tuon liikunnan suhteen, mutta ruokavalion reilaan saaminen olisi nyt todella tärkeää. Hävettää myöntää, että jopa aamiainen on jäänyt arkirutiineista unholaan. Tällä hetkellä en voisi kuvitellakaan julkaisevani ruokapäiväkirjaa blogissa, sillä järkyttyisin siitä varmasti jopa itsekin. Syömisten järkevöittäminen ja rytmittäminen on siis ehdottomasti etusijalla!

DSC_3430Aion kuitenkin asettaa itselleni jonkinlaiset tavoitteet myös liikunnan lisäämisen suhteen, mutta en ole vielä päässyt päätökseen siitä, että mitä ne voisivat pitää sisällään. Pienetkin tavoitteet motivoivat liikkumaan ja niiden julkaiseminen täällä blogissa tuo tietenkin myös mukavaa lisäboostia 😉 Annetaan kuitenkin niiden vielä hautua hieman ja palaillaan aiheeseen lähiaikoina. Liikunnan lisääminen toki lisää myös motivaatiota syödä kunnolla, sillä eihän sitä muuten edes jaksa rehkiä. Onhan kai jo sanomattakin selvää, että liikunta ja terveellinen ruokavalio tukevat toisiaan!

Onko siellä ruudun toisella puolella ketään kohtalotovereita? Vai olenko ainoa valloillaan olevan fitness -villityksen ulkopuolelle jäänyt? KÄÄK!

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Aliisa 8 syyskuun, 2015 at 6:31 am

  Hei mistä nää sun juoksuhousut on peräisin? Kaipailisin vähän jotain erilaista perusmustien lisäksi.

  • Reply Janni 8 syyskuun, 2015 at 12:37 pm

   Björn Borgin kevät-/kesämallistoa 🙂

 • Reply Q 8 syyskuun, 2015 at 7:52 am

  Täälläkin maksellaan kuntosalijäsenyyttä aivan turhaan! Toisaalta, ei olis sinne alunperin pitäny liittyäkään kun tällä hetkellä kuntosalilla käyminen ei kiinnosta yhtään, eikä ainakaan innosta liikkumaan.. Eli, olis pitäny tehdä niin kuin alunperinkin mietin ja jättää menemättä salille ja keksiä muita liikuntamuotoja 😀

  • Reply Janni 8 syyskuun, 2015 at 12:38 pm

   Mulla taitaa olla vähän sama vika! :/

 • Reply Iida 8 syyskuun, 2015 at 5:29 pm

  Suosittelen juurikin noita pieni viilauksia. Itse aktivoiduin kesän jälkeen joogaamaan ja vaihdoin iltapäivän välipalan hedelmäksi. Itsellä ainakin liikuntakipinä pysyy yllä kun liikkuminen on fiiliksen mukaan ja monipuolista. Aurinkoa ja iloa syksyysi!

 • Reply Lina-Maria 9 syyskuun, 2015 at 4:45 pm

  Wihii täällä myös yksi täysin fitness-buumin ulkopuolelle jäänyt! Fitnesstelin kyllä muutamia vuosia sitten oikeen urakalla. Elämä on kuitenkin muuttunut ihan hurjasti niistä ajoista ja nyt tuntuu olevan oikeen allerginen koko sanalle ”kuntosali” 😀

  Joogailen ja tanssin, mutten mitenkään kovin säännöllisesti, joten nyt olisikin mietinnässä joku helppo ja luonnollinen liikuntamuoto, jota voisi helposti tehdä pari kertaa viikossa. Lenkkeily on kai se kaikkein helpoin, mutta ei mieluisin vaihtoehto itselleni… Mitä muuta se voisi olla? Jäsenyydet kun maksavat eri liikuntapaikkoihin niiiin paljon. :/

 • Leave a Reply