TEN THINGS ABOUT ME

10 syyskuun, 2015

1. En muista olenko kertonut tästä ikinä blogin puolella, mutta mulla on sellaiset öisin käytettävät purukiskot. Puren ja narskutan mun hampaita ilman niitä öisin niin kovaa yhteen, että niskatkin menee jumiin ja pää tulee kipeäksi. Mulle kerkesi tulla myös pysyvä purentavika tuon takia, kun en tajunnut hommata noita kiskoja ajoissa. Mun leuat paukkuu suuta avatessani ja välillä mun leuat menee väärään asentoon, jolloin suu lukkiutuu kiinni – not nice….

2. Lenkille lähtiessäni juoksen lähes aina niin kovaa kuin pystyn. Mikäli parin viimeisen kilometrin kohdalla kulkee vielä kevyen oloisesti, niin kiristän vauhtia niin paljon, että keuhkot huutaa hoosiannaa ja spurttaan täysillä vielä viimeiset pari sataa metriä. Kehittyisin ehkä nopeammin, jos juoksisin erilaisia lenkkejä – välillä kovaa, välillä hiljempaa ja harjoittaisin peruskestävyyttä. Omasta tavastaan on vain jotenkin hankala irtautua 😀

DSC_15383. Ulkoilutan koiraa aina milloin missäkin vermeissä. Nappaan kirjaimellisesti päälleni ensimmäisenä eteen tulevat, mahdollisimman helposti puettavat vaatteet. Kesällä hillun aina ulkona esimerkiksi yöpuvussa ja viimeksi eilen yhdistin släbärit kevytuntuvatakkiin – miksipä ei?

4. Selailen melkeinpä päivittäin eri nettikauppojen tarjontaa, vaikka minulla olisi paljon parempaakin tekemistä. Onneksi ostoskori täyttyy lopulta melko harvoin.. Kai tuota voisi verrata ikkunashoppailuun?

5. Mulla meni pitkä tovi opetellessa käyttämään Snapchatia! Jotenkin koko sovellus tuntui arvaamattomalta ja olin ihan paniikissa, että mitä jaan ja kenelle 😀 hahah. Tuli kyllä kunnon mammafiilis!

DSC_34096. Voin katsoa Modern Familyn jaksoja aina vain uudelleen ja nauran niille samoille läpille kerta toisensa jälkeen yhtä paljon. Huikea sarja!

7.  Juon Cokis Zeroa lähes päivittäin. Pitäisi kokeilla rajoittaa limujen juominen taas viikonloppuihin, kuten tein yhdessä vaiheessa!

8. Harrastin ennen tupakointia nauttiessani alkoholia. Tuosta ”bilepolttamisesta” on onneksi päästy eroon jo kohta pari vuotta sitten ja hyvä niin!

DSC_38729. Mulla on tällä hetkellä päällä ihan jäätävä asuntokuume ja selaan netistä uusia koteja monta kertaa päivässä. Ollaan tosissaan etsimässä omaa asuntoa, mutta oikean löytyminen voi viedä oman aikansa. Nyt vain täytyy olla kärsivällinen, vaikka vaikealta se tuntuukin!

10. Meille tulee parin kuukauden päästä Joonaksen kanssa kymmenen(!!) vuotta yhdessä täyteen ja haluttaisi sen kunniaksi lähteä johonkin vähän pidemmälle reissuun 🙂 Vielä ei kuitenkaan ole lainkaan varmaa, että saadaanko työhommat sumplittua alta pois, jotta reissu onnistuisi!

♥ Janni

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply nadjastrange 10 syyskuun, 2015 at 9:13 pm

  Ah Modern Family on kyllä parhautta!! Samaisun myös Cokis Zero -riippuvuuteen ja asuntokuumeeseen 😀 Tosi ihana postaus ja onnittelut sulle ja Joonakselle jo etukäteen! 10 vuotta on tosi pitkä aika!

  • Reply Janni 11 syyskuun, 2015 at 8:40 pm

   Haha eikä! Musta tuntuu, että yksi jos toinen on nykypäivänä koukussa noiden limujen lipittämiseen 😀 Ja kiiiitos paljon <3 10 vuotta tosiaan on pitkä aika!

 • Reply RO 10 syyskuun, 2015 at 11:57 pm

  Kiva lukea tälläsii random juttuja susta! 🙂 Mut vitsi ootte ollu kyllä kauan yhessä!! Onnea teille <3

  • Reply Janni 11 syyskuun, 2015 at 8:43 pm

   Kiitos paljon! 🙂

 • Reply Elina 11 syyskuun, 2015 at 7:45 am

  Onnea teille 🙂 Jotenkin tosi ihanaa ja symppistä, että kymmenen vuotta takana jo noin nuoressa iässä! Kaikkea hyvää teille! Ja kyllä se kotikin ajan kanssa löytyy 😉

  • Reply Janni 11 syyskuun, 2015 at 8:44 pm

   No jep 🙂 Ei kovin yleistä tänä päivänä! Joo maltti on valttia asunnon etsinässä kyllä 😀 Mut valitettavasti multa sitä ei kauheesti löydy.. haha

 • Reply Kaisu 11 syyskuun, 2015 at 8:34 am

  Oiii, ihanaa, että olette löytäneet toisenne noin nuorina ja olette pysyneet yhdessä! onnea <3 minäkin oon seurustellut mun teinirakkauden kanssa 7-vuotta, tavattiin tosiaan 15-vuotiaina 🙂 kiva kuulla, että muillakin nämä ''teinisuhteet'' on kestäny kauan!

  ps. en usein kommentoi, mutta nyt oli pakko, hih!

  • Reply Janni 11 syyskuun, 2015 at 8:44 pm

   Voi kiiitos 🙂 teilläkin jo pitkä historia takana! Onnittelut myös sinne <3

 • Reply Rosbe 11 syyskuun, 2015 at 12:21 pm

  Mulla pepsi max on ku sun kokis ja voi luoja snapchatin opettelu oli kamalaa XD Lähettelin vahingossa ihmisille videoita ja kuvia vaikkei ollu tarkotus 😀 Mutta onneks senki oppi ja sun snapit on aina kivoja 🙂

  • Reply Janni 11 syyskuun, 2015 at 12:30 pm

   hahah älä muuta sano 😀 Mun 15v sisko opetti mua käyttämään sitä! Sit laitoin sille paniikkiviestäjä tyyliin ”Ei kai tämä nyt mennyt julkiseksi APUA!!”

 • Reply Terhi 11 syyskuun, 2015 at 6:24 pm

  Mulla on myös hirveä asuntokuume, vaikka mihinkään ei todellakaan olla muuttamassa edes. : D Tekis vaan mieli sisustaa, alusta asti taas uudelleen, haha. Tsemppiä asunnon etsintään, kyllä sieltä tulee vielä se täydellinen eteen : )

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  • Reply Janni 11 syyskuun, 2015 at 8:45 pm

   Hahah no on kyllä mullakin ollut jo vuoden kuume päällä 😀 Taitaa olla kroonista. Jospa nyt seuraavassa kodissa sitten viihtyisi paremmin. Se on hyvä tavoite!

 • Reply KK 11 syyskuun, 2015 at 8:15 pm

  Täällä toinen purentakiskoja käyttävä! Mun leuka rusahti ensimmäisen kerran viime syksynä, jonka jälkeen leuka lukkiutui usein ja saatoin aamulla herätä siihen, että leuka on ihan vinksallaan ja suu ei aukea. Oireet paheni koko ajan, ja tän vuoden tammikuussa sain purentakiskon. Pahimmillaan suu aukesi vain 1-2cm. Meni varmaan 3 kuukautta, ennen kuin suun toiminta palasi lähes normaaliksi. Pystyn taas elämään suht normaalisti. Kaikkea kovaa ja sitkeetä syötävää täytyy kuitenkin vältellä.

  • Reply Janni 11 syyskuun, 2015 at 8:47 pm

   Joo kuulostaa todella tutulta :/ Mulla tuo taitaa olla ikuinen vaiva… Purentakiskot auttaa, mutta eivät poista ongelmaa. Hemmetti!

   • Reply KK 11 syyskuun, 2015 at 11:50 pm

    Mullakin vaiva on pysyvä. Tällä hetkellä asialle ei tehdä mitään muuta. Jos leuat jossain vaiheessa alkaa taas lukkiutumaan ja rusahtelemaan, niin siinä kohtaa on edessä keittosuolaliuoksen ruiskuttaminen leukanivel alueelle. Hammaslääkäri totesi vaan, että vaivan kanssa on opittava elämään. :/

 • Reply Heidi 12 syyskuun, 2015 at 10:07 pm

  Jotenkin niin ihanaa, että olette pysyneet Joonaksen yhdessä kaikki nämä vuodet! Tuntuu, että nykyään joka toisella bloggarilla vilahtelee aina muutaman kuukauden välein uusi poikaystävä teksteissä, milloin se on S, milloin J, milloin A jne. 😀 Kiva postaus, nättejä kuvia ja olette kyllä kaunis pari. 🙂

 • Reply Lina-Maria 13 syyskuun, 2015 at 1:17 pm

  Oi onnea teille!! 🙂

  Tuo purentavaiva kuulostaa inhottavalta. :s Tsemppiä! Toivottavasti se vähän helpottuisi.

 • Leave a Reply