FROM THE WEEKEND

14 syyskuun, 2015

Mun on jo jonkin aikaa ollut pakko pitää hiuksia koko ajan kiinni tai vähintään väkertää jotain lettikampauksia, sillä mun fleda on tällä hetkellä niin räjähtänyt. Edellisestä kampaamokäynnistä taitaa olla jo jotain neljä kuukautta ja sen aikana olen kerran värjännyt tyven itse. Väri on tällä hetkellä todella kulahtanut, tyvikasvua puskee ja latvat hapsottavat – jatkuva bad hair day on ollut läsnä jo ainakin pari viikkoa – not nice. Ensi viikon maanantaina pääsen viimein kampaajalle, mutta siihen asti on vielä jotenkin kärvisteltävä!

Tässä vielä toista asua viikonlopulta

DSC_3849 DSC_3947 DSC_3902 DSC_3928 DSC_3998 DSC_3896takki ja kengät Adidas / ruutupaita Pull&Bear / farkut Vila

En muuten yhtään tiedä, että mitä haluaisin hiuksilleni tehtävän sitten ensi viikolla. Täytyy varmaa ottaa jossain vaiheessa kunnon Pinterest -sessio ja hakea inspistä! Ehdotuksia otetaan kernaasti vastaan!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Bambilara 16 syyskuun, 2015 at 8:58 am

    Ompas tosi kiva asu! Näin sun instassakin kuvan tästä asusta ja tykästyin kympillä! <3

  • Leave a Reply