KAIKKI SUOSIKIT SAMASSA ASUSSA

19 syyskuun, 2015

Me ollaan tänään vietetty vapaapäivää oikein perinteisissä merkeissä – aamulla herääminen ilman herätyskelloa, sängyssä loikoilua, kaupungilla pyörimistä ja ulkona syömistä. On vain ihanaa, kun ei ole kiire mihinkään. Nyt on edessä koti-ilta – jes!

DSC_4799 DSC_4707 DSC_4868 DSC_4843takki Topshop täältä / collegepaita Bik Bok täällä / housut Zara / kengä Vans

Tuo yllä näkyvä tämän päivän asu voisi olla monelta muultakin päivältä viime viikkojen ajalta. Siinä yhdistyvät jälleen kerran kaikki omat suosikkielementtini – khakivihreä, harmaa college, bombertakki, nahkahousut ja Vansit. Tätä voisi kai kutsua jopa meikäläisen luottoasuksi – toimii aina!

Vai mitä mieltä olette?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mala 20 syyskuun, 2015 at 10:23 am

  Mikä koko sulla on tosta bomber takista?

  • Reply Janni 20 syyskuun, 2015 at 12:00 pm

   36 🙂

 • Reply gabyy 28 syyskuun, 2015 at 3:58 pm

  Heiii! Ihan super makee takki!! Minkä väriset nuo yksityiskohdat (vetoketju, napit) on? Kuvista ei ota oikeen selvää onko kultasen väriset vai hopeet :)Mä oon niin tarkka näistä, haluan että detaljeet mätsää muiden asusteiden kanssa yhteen 😀 Toivon siis että vastaat niiden olevan hopeiset 😉

  Pakko laittaa tuo takki tilaukseen, jos niitä tulee vielä lisää. Näköjään tällä hetkellä loppuunmyyty! :/

 • Leave a Reply