JÄNNITTÄVÄÄ AIKAA

20 syyskuun, 2015

Toivottavasti siellä ruutujen toisella puolella on saatu nauttia yhtä kivasta viikonlopusta kuin täällä. Univelat on kuitattu kunnolla ja vietetty aikaa enimmäkseen vain kotosalla. Mukaan on mahtunut myös hyvää ruokaa sekä urheilua. Kyllä syksy on kiva!

Asuntoasioiden kanssa elellään tällä hetkellä sen verran jännittävää aikaa, että kirjoituskaan ei oikein luonnistu. Ajatukset ovat muualla ja tässä olisi miljoona asiaa pohdiskeltavana. Ehkäpä jo arvaattekin, mutta kirjoittelen postausta aiheesta heti ensi viikolla 🙂

Tässä asukuvia tältä sunnuntailta

DSC_5042 DSC_5093 DSC_5117 DSC_5133Takki Levi’s / Paita Gina Tricot / Housut Zara / Kengät Adidas / Kello Gul

Palataan pian!

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Elisa 21 syyskuun, 2015 at 8:16 pm

    Vitsit mä toivoisin sellasta päivä sun kaa postausta kaikkine kellonaikoinee ruokinee ym. Ne on aina nii mielenkiintosia ja inspiroivia! Mitä ripsaria muutem suosittelet? 🙂

  • Leave a Reply