AIVOT NOLLAUKSEN TARPEESSA

24 syyskuun, 2015

Ei hitsit – päässä risteilee tällä hetkellä miljoona asiaa ja viikonlopun mökkireissu tyttöjen kanssa taitaa tulla enemmän kuin tarpeeseen. Liian moneen asiaan ei vaan yksinkertaisesti pysty keskittymään yhtä aikaa ja aivot tuntuvat olevan kunnon hengähdyshetken tarpeessa. Välillä pelkkä blogin ja kokopäivätyön yhdistäminen on hieman haastavaa, mutta kun samaan soppaan lisätään vielä muutama muu juokseva asia niin langat alkavat karkailemaan käsistä. Päässä on liian monta välilehteä auki ja keskittyminen alkaa väkisinkin herpaantua. Pitäisi olla koko ajan tavoitettavissa ja meilin sekä puhelimen äärellä, mutta toisaalta sitten taas täysillä läsnä jossain muualla. Toivon todella, että mökkiviikonloppu auttaa vähän nollaamaan aivoja ja nyt lähden Jetin kanssa tuonne raittiiseen ulkoilmaan. Siellä taitaa sataa, mutta ei haittaa yhtään!

page cats

Onko siellä muita syyskiireiden alla kamppailevia kohtalotovereita?

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hemppe 24 syyskuun, 2015 at 10:28 pm

    Mulla on niin samat fiilikset sun kanssas, monta asiaa tehtävänä mut tuntuu ettei aika riitä kaikkeen. 😀 Ehkäpä joku rentoutumisviikonloppu auttais myös mua !

  • Leave a Reply