STORE OPENING

30 syyskuun, 2015

Viimeinen vajaa viikko on mennyt paiskiessa hommia Espalla uuden myymälämme parissa. Tänään uurastus palkittiin ja pääsimme viettämään uuden upean Björn Borg storen avajaisia Galleria Esplanadin ensimmäisessä kerroksessa. Vaikka itse sanonkin, niin myymälästä tuli lopulta vielä paljon hienompi kuin osasin edes odottaa. Syksyn mallistokin kolahtaa meikäläiseen ihan täysillä, joten ei kai tässä voi olla muuta kuin ihan todella tyytyväinen. Käykääpä tsekkaamassa omin silmin ja hyödyntäkää samalla koko loppuviikon kestävä avajaistarjous -30% kaikista tuotteista!

DSC_6164 DSC_6158 DSC_6155catsDSC_6200DSC_6184DSC_6173

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tarja 30 syyskuun, 2015 at 8:56 pm

    Hienolle näyttää! Voisin haluta ostaa tuolta monta uutta juttua 🙂

  • Reply minnu 1 lokakuun, 2015 at 6:36 am

    Mä toivoisin sulta sellasta päivä sun kaa postausta 🙂 ja enemmän ruokapostauksia! Kerro viel et jos sää meet ostaa herkkui kaupasta ni mitä ostat? :p

  • Leave a Reply