SUEDE T-SHIRT

1 lokakuun, 2015

Arvoin PR-toimistolla viime viikolla pitkään, että nappaisinko mukaani tuon kuvissa näkyvän mokkajäljitelmää olevan Gina Tricotin paidan. Lopulta se valikoitui mukaani ja puin sen heti seuraavana päivänä päälleni. Tuon oli pakko olla hyvä päätös, sillä aamulla duunissa heti kolme ihmistä kehui paitaa ja olin itsekin tyytyväinen sen kombinaatioon farkkujen kanssa. Tykkään myös tuosta V-aukosta ja sivuilla olevista halkioista, jotka eivät nyt kuvissa takin alta näy. Otettiin nämä kuvat suorassa auringon paisteessa pitkän päivän jälkeen viime perjantaina ja se ei ollut paras vaihtoehto tälle asulle, saatika sitten kasvojeni kiiltoasteelle 😀 Haha. Oltiin ennen näiden kuvien ottamista käyty juuri asuntokaupoilla!

DSC_5750 DSC_5602 DSC_5619 DSC_5762

 

takki Topshop / paita ja farkut Gina Tricot (saatu) / bootsit Vagabond / laukku &Other Stories

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Iida 1 lokakuun, 2015 at 9:42 pm

    Mokkahame on tuttu vaatekappale omassakin kaapissa ja siihen olen ihastunut tämän syksyn myötä. Muutkin mokkaiset jutut on houkutelleet, mutten ole ollut varma miten ne käytännössä toimii. Paita näyttää ainakin hyvältä, joten varmaan pakko itsekin testata, kun tässä tuli nyt todettua että kyllä se muussakin muodossa toimii!

    • Reply Janni 3 lokakuun, 2015 at 6:49 pm

      Mullakin on mokkahimo! Tosi ihania juttuja on nyt kaupoissa 🙂

    Leave a Reply