TÄMÄN VIIKON SUOSIKKEJA

2 lokakuun, 2015

Jeee viikonloppu edessä eikä mitään sen suurempia pläänejä tehtynä. Tänään bloggaajat juhlivat gaalaillassa, mutta itse päätin jättää tällä kertaa pippalot väliin. Koti vaan houkutteli kummasti tällä kertaa enemmän ja tämä oli ehdottomasti hyvä ratkaisu. Huomenna on luvassa brunssia kera ystävien ja sen jälkeen voisi ehkä pyörähtää kaupungilla, mikäli siltä tuntuu. Sisustuskaupat ainakin houkuttelevat nyt tosi paljon tuon oman kodin oston myötä, mutta malttia kuitenkin tarvitaan, sillä en halua tehdä mitään hätiköityjä ratkaisuja. Mihinkään ei ole kiire!

Suosikkilistalleni ovat tällä viikolla nousseet supercoolit Addun Tubular Runner -lenkkarit sekä Leviksen 535 -farmarit. Vihdoin sain uudet hyvät mustat farkut muutamien vanhojen kulahtaneiden tilalle. Tämän päivän asussa molemmat edellä mainitut in action!

DSC_6303 adidas tubular runner DSC_6264 DSC_6407 DSC_6249 DSC_6329takki Gina Tricot* / neule Vero Moda* täällä / farkut Levi’s* täällä / kengät Adidas* täällä / laukku &Other Stories

* = Saatu

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Milla 3 lokakuun, 2015 at 7:51 am

  Oi ihanat noi kengät!! 🙂

  • Reply Janni 3 lokakuun, 2015 at 6:49 pm

   Kiiitos 🙂 Ja ihan superhyvät jaloissa!

 • Reply Nimetön 3 lokakuun, 2015 at 8:54 am

  Nätti asu! 🙂

  • Reply Janni 3 lokakuun, 2015 at 6:49 pm

   Kiiitos kovasti! 🙂

  Leave a Reply