KAMPAAJALLE -20% ALENNUKSELLA

4 lokakuun, 2015

DSC_5237Nyt jos siellä on joku uusien syyskutrien tarpeessa, niin kannattaa olla kuulolla. Kävin itse vajaat pari viikkoa sitten taas luottokampaajani käsittelyssä Pin Up Hair -kampaamossa ja päätettiin Johannan kanssa toteuttaa taas pieni alekampanja teille blogini lukijoille. Olen ihan älyttömän iloinen siitä, että olen itse vihdoin vuosien jälkeen löytänyt itselleni luotettavan vakkarikampaajan, jonka työhön ei tarvitse pettyä. Minulta löytyy historiasta niin ikäviä kampaajakokemuksia, että jossain vaiheessa jopa pelkäsin antaa vastuuta letistäni yhtään kenenkään käsiin. Johannan ansiosta kampaajapelkoni on saanut kyytiä ja uskallan luottaa täysillä hänen ammattitaitoonsa!

Johanna tarjoaa teille blogini lukijoille 20% alennuksen ennen 12.10. varatuista leikkaus+värjäys -paketeista. Ajan voi siis varata pidemmänkin ajan päähän, mutta varaus tulee suorittaa ennen 12.10. Ajan voi varata suoraan netistä (klik!) tai numerosta 040 963 6557. Saatte alennuksen varauksenne yhteydessä koodilla Just My Imagination tai kertomalla nähneenne tämän postauksen!

Pin Up -kampaamossa on myynnissä myös meikäläisen suosikki hiustuotesarja Davines!

DSC_5249Pin Upissa on mahdollista ottaa muun käsittelyn yhteydessä myös suurta suosiota saavuttanut Olaplex -hoito, josta voitte lukea lisää täältä. Itse kokeilin mielenkiinnosta tuota hypetettyä uutuutta ja suurin muutos on tullut huomattua hiusten takuttomuudessa. Suihkun jälkeen harja vain sujahtaa hiusten läpi ja tukka tuntuu muutenkin normaalia pehmoisemmalta. Olen kuullut myös paljon kehuja tuotteen voimasta puhki vaalennettujen hiusten elvyttäjänä!DSC_5302

Varatkaahan aika Johannalle ensi viikon aikana, niin saatte hyödynnettyä alennuksen!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply A 4 lokakuun, 2015 at 3:31 pm

    Tämä paljon hypetetty olaplex ei toiminut ainakaan omalla kohdalla!!! Mulla on ollut aina suht paksut ja pitkät tummat hiukset, kun kampaajalla kesän alussa aloitettiin vaalennusprojekti olaplex oli mukana jokaisessa käsittelyssä ’suojaamassa’ hiusta.. (käsittelyjä tehtiin n kerran/kk ja ainakin 4x) näin ei kuitenkaan käynyt vaan hiukset muuttuivat purkaksi ja hapertuivat kokonaan.. Huomattiin tämä kampaajan kanssa yhdessä ja todettiin että ei ollutkaan olaplex niin ihme aine. Nykyään hiukset katkeilevat vieläkin vaalennus projektin johdosta ja ovat todella ohuet. Pituutta lähtenyt n 10cm ja täytyy leikkauttaa kokoajan vaan lyhyemmäksi sillä latvat alkavat hapsottaa lähes 3vk välein vaikka hoidan hiuksia kaikin mahdollisin keinoin. Myös kampaajalla kävin 6viikon ajan (1x/viikko) hiustenhoitokäsittelyissä tapahtuneen jälkeen.. Toivon että tarinani toimii varoittavana esimerkkinä kaikille jotka haaveilevat vaaleista hiuksista.. ei olaplex ole niin ihme aine kun oletetaan 🙁 -A

    • Reply Janni 4 lokakuun, 2015 at 7:56 pm

      Täytyy sanoa, että en itse ole missään vaiheessa uskonutkaan, että radikaaleja vaalennuksia voisi tehdä hiusta vahingoittamatta edes tämän ”ihmeaineen” avulla. Rajut peräkkäiset vaalennukset rikkovat hiuksen rakenteen, vaikka miten yrittäisi hiuksia hoitaa. Varmasti nämä ovat myös yksilöllisiä juttuja, mutta omalla kohdallani en uskaltaisi sellaiseen prosessiin lähteä ollenkaan. Harmillista, että sinulle kävi noin. Olen itse kokenut saman pieleen menneen kestosuoristuksen takia ja kivaa se ei todellakaan ollut. Toivottavasti hiuksesi vahvistuvat nopeasti!

    Leave a Reply