SYYSKUUN 2015 ASUT

5 lokakuun, 2015

Viime kuukausi oli asukuvien osalta blogissa hiljaisempi kuin pitkiin aikoihin. Syyskuussa oli niin paljon meneillää, että asujen kuvailu jäi hieman toissijaiseksi. Mulla on muutenkin viime aikoina ollut niin monet muut asiat mielessä, että kameran edessä päivittäin heiluminen ei vaan ole oikein napannut. Odotan tosi innolla, että saan näiden pukeutumisjuttujen rinnalle blogiin uutta sisältöä uuden kodin myötä. Sisustusjutut tulevat varmasti jatkossa näkymään isossa roolissa blogissa ja se tuntuu ainakin omasta mielestäni todella virkistävältä. Moni teistäkin osoitti kiinnostusta sisustuspostauksia vastaan ja se oli tosi kiva kuulla, sillä itsekin olen aiheesta nyt niin innoissani!

Nyt kuitenkin katsaus viime kuun asuihin, joista omat lempparini ovat 4. ja 8. Mikä on teidän suosikki?

asut asut2 asut3

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Hanna 5 lokakuun, 2015 at 8:00 pm

  Tykkään eniten ensimmäisestä asusta 🙂

 • Reply Sara 5 lokakuun, 2015 at 8:24 pm

  Kolmonen ehdottomasti!

 • Reply Terhi 6 lokakuun, 2015 at 7:01 am

  8 on myös mun lemppari : ) ihana fiilis niissä kuvissa myös.

 • Reply Mii 6 lokakuun, 2015 at 9:39 am

  Seiska on kyllä lemppari! 🙂

 • Reply Milla 6 lokakuun, 2015 at 10:51 am

  Voi vitsi kun sun tyyli syyskuussa on niiin mun makuun taas pitkästä aikaa! Sopivasti sporttisia juttuja naiselliseen tyyliin yhistettynä. Toi beige räätälintakki ja calvin klein kolitsi on mun lemppari 🙂

 • Reply Bambilara 8 lokakuun, 2015 at 7:59 am

  1 & 3 !! Ehdottomasti 🙂

 • Leave a Reply