TALVITAKIT ESILLE

7 lokakuun, 2015

Pohdiskelin tuossa eilen illalla, että pitäisikö sitä hakea jo ne paksuimmat talvitakit alakerran varastosta. Yöpakkasia on luvattu tälle viikolle ja eilen meinasin jäätyä vihreässä bombertakissani. Takkien haku varastosta jäi vielä ajatuksen tasolle ja tänään joutuu siis hyödyntämään taktista kerrospukeutumista. Selailin eilen muutamien nettikauppojen valikoimaa takkien osalta, vaikka itse en kyllä tarvitsisi enää yhtäkään rotsia lisää. Niinpä ajattelin, että voisin koota vinkkikoostetta omista suosikeistani, sillä varmasti siellä joku on uuden ihanan talvitakin tarpeessa. Kivoja nimittäin löytyi eilisellä pikaisella tsekkauksella jo pilvin pimein. Onneksi pidin pintani ja tilaukseen ei lähtenyt niistä yksikään!

Tuli myös pengottua vuoden takaisia asukuvia ja niiden perustella kelit ovat olleet silloinkin melko samanlaiset. Hassua kun muistan, että oltiin tuolloin juuri muutettu tähän nykyiseen kotiin ja nyt vuotta myöhemmin mielessä siintää jo uusi oma koti. Olin tuolloin mahdottoman onnellinen, kun Joonas oli vihdoin päättänyt kerätä kamansa Kotkasta ja muutimme viimein takaisin yhteen. Tämä vuokra-asunto oli alunperinkin suunniteltu väliaikaiseksi ratkaisuksi, mutta en olisi uskonut kaiken tapahtuvan näin nopeasti. ♥

asuja syys 2014Ihanaa keskiviikkoa!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Henna 7 lokakuun, 2015 at 3:44 pm

  Silloin kun sä muutit Helsinkiin niin oliko teillä heti tiedossa, että Joonas muuttaa myöhemmin perässä? 🙂

  • Reply Janni 7 lokakuun, 2015 at 5:49 pm

   Ei ollut! Kaikki asumiskuviot olivat ihan auki ja välillä luulin ettei ratkaisua tulisi löytymään kovinkaan pian. Yhdessä kuitenkin haluttiin olla, vaikka asumispaikkakunnasta ei oltukaan samaa mieltä 🙂 nyt muutetaan sitten Porvooseen, joka sopii molemmille oikein hyvin!

   • Reply Henna 7 lokakuun, 2015 at 9:59 pm

    Kiva kuulla että löysitte ratkaisun joka on hyvä molemmille 🙂 Mä muutin kesällä pois kotipaikkakunnalta ja mies jäi sinne 300km päähän, ja on tosi epävarmaa muuttaako hän tänne myös. Muutin oman hyvinvointini ja viihtyvyyden vuoksi ja oonkin ollut tyytyväinen päätökseen, vielä kun mies tulisi tänne myös 🙂

 • Reply Lilja U. 8 lokakuun, 2015 at 2:40 pm

  Olin lähdössä aamulla töihin klo 6.30 aikoihin. Onneksi satuin vilkaisemaan lämpömittaria, koska se näytti -5 astetta. Tuli hieman kiirus etsiä talvitakkia komeroiden perukoilta 🙂

  – Lilja, http://www.styleinterrupted.blogspot.com

 • Leave a Reply