IHANIMMAT TAKIT

8 lokakuun, 2015

Kerroinkin jo tehneeni pientä koostetta omista tämän talven lemppareistani takkirintamalla. Miten se voikaan mennä aina niin, että silloin löytää vaikka mitä kivaa, kun ei ole oikeaa tarvetta. Sitten kun oikeasti etsii jotain, niin omaa silmää miellyttävät jutut tuntuvat olevan syvällä kiven alla. Itse en tosiaan ole tällä hetkellä uuden talvitakin tarpeessa, mutta toivottavasti tästä on hyötyä jollekin muulle!

 • Muhkeita villakangastakkeja hillityissä väreissä. ”Kietaisumallit” miellyttävät omaa silmääni yhä viime talven jäljiltä!

wool coats1. täällä 2. täällä 3. täällä 4. täällä 5. täällä 6. täällä

 • Klassinen kamelitakki on kestosuosikki. Itseltäni löytyy sekä pidempi, että lyhyempi versio!

camel coats7. täällä 8. täällä

 • Villakangastakkeja ihanissa väreissä, joista omiksi suosikeiksi valikoitui metsänvihreä, murrettu oranssi sekä pastellisävyt!

colors 9. täällä 10. täällä 11. täällä 12. täällä

 • Lämmin parkatakki on ehdoton kovimmille pakkasille. Muhkea huppu ja laadukas ilmava täyte pitävät varmasti lämpimänä!

parkas 13. täällä 14. täällä 15. täällä 16. täällä

Löytyikö näistä potentiaalisia vaihtoehtoja oman kaappinne täydennykseksi? 🙂

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

4 Comments

 • Reply Ella 8 lokakuun, 2015 at 4:17 pm

  Itse olen jotenkin aina hirveän huono nettishoppailemaan… löydän siis kyllä hirveästi kaikkea kivaa mutta aina kun niitä tilailen niin niissa onkin joku vika tai ovat aivan erinäköisi kuin mitä odotin. En tiedä olenko jotenkin huono nettishoppailussa mutta aina ne ovat joko väärän kokoisia tai sitten väri ei ollutkaan ihan sama kuin kuvassa yms. Siksi en siis tilaila nykyisin enää mitään vaan haen kaiken suoraa kaupasta 😀 sinällään harmi koska netistä yleensä löytää kaikkea hienoa… niissä vaan tuppaa aina olemaan joku vika tai outous 😀

  Ja niin, noista 15 ehdoton suosikki 🙂

  • Reply Janni 8 lokakuun, 2015 at 4:52 pm

   Sama ongelma tuntuu olevan monilla! Itse en pysty ihan täysin samaistumaan ja useimmat nettiostokseni ovat olleet onnistuneita 🙂 kannattaa katsoa tarkkaan materiaaleja sekä tsekata netissä aina, että millaiset koot milläkin merkillä on! Kivahan se on hakea kaupastakin ehdottomasti, mutta netissä on vaan usein niin paljon suurempi ja parempi valikoima.

 • Reply Heidi 8 lokakuun, 2015 at 5:09 pm

  mä olen takkihamstraaja. Jos jotkut himoitsee laukkuja tai kenkiä, niin mä takkeja! No okei vähän myös kenkiä ;). Kesällä jo mietin et viime talvena ostin monta takkia etten tarvii tänä vuonna yhtään. Rehellisesti sanottuna en muista kuin yhden takin joka on varastossa, mutta tiedän että niitä on monta. No olen jo ostanu kaksi takkia! Yhden villakangastakin mangosta (samantyylinen kuin nro 6), samanlaista himoitsen viime vuonna, mutta jäi ostamatta. Toisen ostin zarasta, toppatakin karvakauluksella ja ihanan pehmeällä karvavuorella. Silloin Zaraan sisään kävellessäni mietin, et älä nyt vaan löydä takkia ja kuinkas sitten kävikään. Mun mielestä zara on vaan paras takkikaappa Suomessa, sopivat omaan tyyliin ja on kohtuu hintaisia. Suomessa ollaan melkein koko vuosi jonkunlainen takki päällä, joten niitä saa mun mielestä olla monta! Hirveää jos pitäis joka päivä laittaa sama takki päälle kun lähtee ulos :/

 • Reply Sara 12 lokakuun, 2015 at 3:04 pm

  Hei! Mä haluisin kysyä sun kokemuksia villaisista talvitakeista mikäli sulla on ollut? 🙂 harkitsen tässä ostavani 60% villaista takkia mutta mietin että tarkeneekohan sillä vielä esim pienillä pakkasilla.. Toppatakki on sitten toki erikseen 🙂

 • Leave a Reply