MEHUPAASTO – PÄIVÄ 3.

14 lokakuun, 2015

Mehupaaston kolmatta päivää mennään ja homma on sujunut yllättävänkin helposti. Toki ärsyttää jäädä duunissa lipittelemään mehuja, kun muut lähtevät lounaalle, mutta eihän tätä kestä kuin tämä yksi viikko. Aamut ja illat ovat helpompia, mutta iltapäivällä nälkä tuntuu iskevän. Töistä himaan lähtiessä olisi kyllä molempina päivinä tehnyt mieli poiketa suoraan jonkun ravintolan ovista sisään ja vetämässä kunnon sapuskat. Pääni olen kuitenkin pitänyt ja ainakin perjantaihin asti tätä vedetään. Ainakin viimeksi homma helpottui päivä päivältä ja niin myös toivottavasti tällä kertaa.

Oloni on ollut koko ajan hyvä ja vireystaso pysynyt normaalina. Olen jopa heräillyt ilman torkutuksia, kun aamulla on pitänyt nousta mehustamaan eväitä duuniin. Edellisen mehupaastoni tavoin olen ainakin tähän mennessä välttynyt huonolta ololta, päänsäryltä ja muilta ikäviltä oireilta. On kyllä jännää taas huomata, miten yksinkertaisilla eväillä sitä tosiaan tulee toimeen. Pidän peukkuja, että olo pysyykin normaalina enkä joudu minkään inhottavan väsymyksen kouriin, kuten monilla tuppaa paaston ekoina päivinä käymään!

Muutamat pyytelivät mehureseptejä ja tässä nyt jakoon ensimmäinen – superhyvää ja raikasta!

mehu

Aurinkoista keskiviikkoa!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Leena 14 lokakuun, 2015 at 11:18 am

    Kuulostaa mielenkiintoiselta. Miksi muuten pidät tän mehupaaston? Ja mitkä on tän parhaimmat puolet? Eiksun maha oo ihan löysällä kokoajan? 😀

  • Leave a Reply