KAMERAEPISODI

18 lokakuun, 2015

Tänään kävi taas legendaariset; oltiin aikeissa alkaa ottamaan kuvia ennalta valitussa lokaatiossa, mutta kas kummaa kamerahan ei sitten ollutkaan mukana. Yleensä tosin unohtuu joko kameran akku tai vaihtoehtoisesti muistikortti, mutta tällä kertaa uupui koko kamera. Se siitä sitten! Puhelimella tuli kuitenkin taltioitua muutamia kuvia päivän varrelta, joten niitä nyt tämän postauksen kuvituksena.

Koko kameraepisodi ei itseasiassa tällä kertaa edes harmittanut, sillä saatiin nauttia taas niin upeasta syysilmasta. En olisi kyennyt olemaan huonolla tuulella, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja tyyni meri näytti uskomattoman kauniilta. Käytiin Kaivarin rannassa terassilla juomassa lattet ja syömässä korvapuustit 🙂 täydellinen sunnuntai!

sunnuntai sunnuntai4 sunnuntai2 sunnuntai3Loppupäivä ja ilta hurahti sitten vielä I love me -messuilla duunissa ja osastoamme purkaessa. Nyt on kyllä todella naatti fiilis, mutta huomenna se olisi jo taas porhallettava uuden viikon haasteiden pariin. Joudun mahdollisesti huomenna vetämään töiden jälkeen pienet päikkärit.. Kohta siirryn television ääreen Siltaa katsomaan ja sen jälkeen uni tulee varmasti silmänräpäyksessä!

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hanna 18 lokakuun, 2015 at 9:52 pm

  Kuulostaa ihanan rentouttavalta sunnuntailta! Täytyy muuten kysyä että mitä sävyä sun tossa tukassa on, onko ihan musta, tummanruskea vai mikä? Niin upea! <3

 • Reply julia 19 lokakuun, 2015 at 5:24 pm

  Minkä mallinen tää sun uus auto on? 🙂

  • Reply Janni 19 lokakuun, 2015 at 8:06 pm

   Volvo C30 🙂

  Leave a Reply