VAATEHUONEEN SUUNNITTELUA

18 lokakuun, 2015

Yksi asia, josta olen uudessa kodissamme melkein kaikista eniten innoissani on – säilytystila! Tämän hetkisessä asunnossamme kaapit eivät enää mahdu kiinni ja joka paikka pursuaa tavaraa, vaikka olemme vuosi sitten edellisen muuton yhteydessä hankkiutuneet eroon kaikesta turhasta tavarasta. Ei siis ole kyse niinkään siitä, että roinaa olisi liikaa, mutta tila loppuu yksinkertaisesti kesken. Mulla jää varmasti iso osa vaatteista ja kengistäkin tällä hetkellä käyttämättä, kun kaikki on tungettu kaappeihin niin tiiviiseen nippuun, että takimmaisia en ole nähnyt moneen kuukauteen. Osa on jouduttu viedä myös kellariin ja sieltä niitä nyt ei ainakaan tule käytettyä!

Uudessa kodissamme on kolme makuuhuonetta, joista kaksi on isoja ja yksi pieni. Isoihin tulee meidän makuuhuoneemme ja toiseen yhdistetty vieras-/työhuone. Pienestä makuuhuoneesta sen sijaan on suunnitelmissa tehdä mulle vaatehuone – IHANAA! Aikomuksenani on hommata huoneeseen avohyllyt ja -rekit sekä kunnon säilytystilat kengille. Pitkiä rekkejä olisi ihana laittaa seinälle kahteen tasoon; ylös yläosat ja alas alaosa. Kuinka siistiä olisikaan saada farkutkin henkareihin suoraan riviin, neuleista ja t-paidoista puhumattakaan. Lisäksi huoneeseen tulisi varmasti iso peili sekä jonkinlainen lipasto. Olen myös miettinyt, että ehkä tähän huoneeseen voisi tuoda minulle myös pienen työpöydän, jonka ääressä voisin tehdä blogihommia!

Tässä hieman kuvia Pinterestin inspiskansioistani vaatehuoneen osalta

vaatehuone vaatehuone2Eniten miellyttää tällä hetkellä Ikean Stolmen- sekä Pax -säilytysjärjestelmät. Täytyy varmaa käydä joku päivä tsekkaamassa noita ihan livenä myymälässä! Haluan suunnitella vaatehuoneen sillä tavoin, että siitä tulee varmasti mahdollisimman käytännöllinen ja järkevä juuri omiin tarpeisiin – joudun ehkä taas hieman konsultoimaan äitiäni tässä!

Vinkkejä otan vastaan todella mielelläni!

Kuvat: Pinterest

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Noora 18 lokakuun, 2015 at 6:32 pm

    Ihanaa! itse unelmoin myös saavani joskus oman vaatehuoneen!Innolla odotan minkäläisen laitat:)

  • Leave a Reply