GREY SWEATERS

19 lokakuun, 2015

Siinä missä normaalisti ihmisten vaatekaapit täyttyvät mustalla värillä, on minun omani täynnä harmaata. Erityisesti vaaleanharmaa ja meleeratut harmaan sävyt ovat lähellä omaa sydäntäni. Harmaa sopii mustan tavoin yhdistettäväksi melkeinpä mihin tahansa, mutta on monesti tilanteessa huomattavasti pehmeämpi ja lempeämpi vaihtoehto. Oman vaatekaappini kulmakiviin kuuluvat ehdottomasti harmaat laadukkaat neulepuserot sekä tietenkin harmaat puuvillaiset collegepaidat. Näitä löytyykin jo vinot pinot, mutta kyllä niitä tulee käytettyäkin! Tämän talven ostoslistani on vaatteiden osalta todella pieni, mutta harmaa kashmirneule olisi kyllä hakusessa. Neule saisi mielellään olla hieman oversize -mitotusta, mikä tuottaakin etsinnässä hankaluuksia, kun kaikki tuppaavaat olemaan melko tykäistuvia malleja. Uniqlon sivuilta bongasin yhden varteenotettavan vaihtoehdon, mutta en ole ihan varma tuosta poolokauluksesta!

cats cats2

Löytyykö muita harmaan ystäviä?

Kuvat: Pinterest

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply