LUOTETTAVIA PERUSVOITEITA

20 lokakuun, 2015

Yhteistössä Indiedays ja KiiltoClean Aisti.

Tämä kampanja ei kyllä olisi voinut tulla parempaan saumaan. Viime aikoina ihoni kosteustasapaino on ollut todella koetuksella ja uudistunut Erioil -ihonhoitosarja on päässyt todelliseen testiin. Vanha kunnon Erioil on saanut uusia tuulia osakseen – klassisen perusvoiteen lisäksi valikoimaan on tullut uusia raikkaita tuotteita ja nimi on vaihtunut. Nykyään Aisti -nimeä kantava tuotesarja on minulle tuttu jo lapsuudesta, sillä kylppäristämme löytyi aina vaaleanpunainen Erioil -purkki.

cats

Syksyn eteneminen ja ilmojen kylmeneminen sen myötä ovat aina haaste ihon kosteustasapainolle, mutta lisäksi meneillään on ollut paljon muutakin. Ihoni on ollut työnikin puolestakin viime aikoina todella koetuksella, sillä olemme avanneet uutta myymälää, järjestäneet ystävämyyntejä, pystyttäneet messuosastoa ja purkaneet sekä pakanneet pahvilaatikoita varastolla. Tämä tarkoittaa luonnollisestikin paljon vaatepölyä ja ruhjeita käsiin. Aistisarjan käsivoide on kulkenut laukussa mukana päivittäin ja sitä on tullut käytettyä paljon. Ehdoton plussa tulee tuotteen nopeasta imeytymisestä, joka on ehdottoman tärkeää, kun voidetta täytyy lisäillä päivän mittaan. Keveydestään huolimatta voide kosteuttaa käsiä tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan hyvinvoivalta. Tuote on hajustamaton ja hyvin neutraali!

DSC_7832

Aisti -sarjan toinen ehdoton suosikkini on tuo aito alkuperäinen kosteusemulsio, joka sopii koko vartalolle. Itse arvostan voiteissa kevyttä rakennetta enemmän kuin paksuutta ja rasvaisuutta. Kevyet voiteet imeytyvät vartalooni huomattavasti paksuja vartalovoita nopeammin ja jättävät iholle freshin tunteen. Paksut voiteet jättävät yleensä oman ihoni rasvaiseksi, eivätkä välttämättä imeydy kunnolla ollenkaan. Aisti -kosteusemulsiota on helppo levittää iholle aamuisinkin ilman, että pitäisi varautua odottelemaan voiteen imeytymistä. Vaatteet voi pukea päälle melkein välittömästi levityksen jälkeen ja tätähän meikäläinen arvostaa, sillä aamuisin ei todellakaan ole aikaa hukattavissa!

DSC_7845

Jalkavoide on sellainen tuote, jonka käyttämistä tulee kyllä valitettavasti laiminlyötyä varsinkin talvella. Pitäisi ehdottomasti valjastaa jalkojen hemmottelutuotteet käyttöön käsivoiteen tavoin. Lauantaina pitkän messupäivän jälkeen tuli testattua raikastavaa Aisti -jalkavoidetta, joka lupaa kosteuttaa, pehmentää ja viilentää. Mintunraikas viilennys tuli illalla todella tarpeeseen, kun oli koko päivän seisonut jalkojensa päällä. Hieronnan saattelemana tämä tuote jätti raikkaan sekä kosteutetun fiiliksen väsyneisiin jalkoihin. Muistaisipa hemmotella jalkoja useamminkin!

DSC_7848

Aistilla on parhaillaan käynnisä Instagram -kilpailu, jonka pääpalkintona on 200 euron lahjakortti vapaavalintaiseen kauneushoitolaan sekä lisäksi viikottaisia yllätyspalkintoja. Skabaan voi osallistua lisäämällä Intagramiin kuvan sinulle tärkeästä asiasta, jonka haluat aistia ja tuntea täysillä:

1. Ota kuva sinulle tärkeästä asiasta.

2. Jaa kuva Instagramissa ja tägää #aistielämä @aistielämä

3. Haasta mukaan kaksi kaveriasi, niin olet mukana kilpailussa.

Kilpailu on voimassa 2.10.-15.11. välisenä aikana!

Aisti -sarjasta löytyy laadukkaita ja luotettavia perustuotteita, jotka sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Tuotteiden miedot tuoksut ovat karkkisia tuoksurasvoja miellyttävämpiä ja herättävät erilaista luottamusta. Näissä tuotteissa on keskitytty siihen olennaiseen! Aistin kampanjasivuille on koottu lisää tietoa tuotteista ja linkitetty eri bloggaajien postauksia aiheesta. Lisäksi sivun alalaidasta löydätte koko ajan päivittyvän Instagram feedin, jonne päätyvät kaikki kilpailukuvat! Kampanjasivuille tästä!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply