ROOLIEN VAIHTO

24 lokakuun, 2015

DSC_8473Vitsit miten hyvä tuuri meillä oli tänään, kun oltiin sovittu Saran kanssa pitkästä aikaa vähän kuvailutreffejä. Viime päivien kelien perusteella kumpikaan ei ollut edes uskaltanut vilkaista säätiedotuksia, mutta mitäpä vielä – aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja ihanat syyskelit tekivät paluun Helsinkiin. Meillä oli superonnistuneet kuvaussessiot ja niiden lopuksi päätettiin vielä lähteä Alppitoriin herkuttelemaan myöhäiselle lounaalle. Ihana vapaapäivä!

Myöhemmin iltapäivällä saatiin vieraita Kotkasta, sillä mun vanhemmat ovat Helsingissä huomiseen asti. Kävin heittämässä ne pari tuntia sitten ystävien tupareihin ja haen sieltä sitten joskus myöhemmin illalla meille yöksi. Me vietetään puolestamme täällä koti-iltaa ja äsken tuossa naureskelin, että kerrankin näin päin 😀 Osat ovat vaihtuneet!

DSC_8457Huomenna siis tiedossa ainakin asukuvia tältä päivältä, kunhan kerkeän käydä kunnolla niiden kästtelyn kimppuun!

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille ♥

kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply