EASY SUNDAY

25 lokakuun, 2015

DSC_7924Kerkesinkin jo eilisessä postauksessa hehkuttaa ihanaa päivää ja sitä, miten kivoja kuvia räpsittiin, mutta katsokaa nyt – ei millään uskoisi, että kohta eletään marraskuuta. Upeita syksyn värejä ja ennen kaikkea VALOA. Nyt tosin öisen talviaikaan siirtymisen johdosta valon määrä vähenee aika ratkaisevasti, mutta onneksi nautittiin eilen täysillä!

Eilen Kotkasta saapuneet yövieraat sekä Joonas lähtivät äsken ajelemaan kohti Kotkaa, mutta minä päätin jäädä Helsinkiin. Huomenna starttaa pieni maakuntakierros työni puolesta ja joudun lähtemään aamulla liikkeelle jo ennen kukonlaulua. Huomenna siis todella aikainen herätys ja muutenkin sen verran rankka alkuviikko tiedossa, että parempi tänään ottaa vain ihan iisisti. Suunnitelmissa on heittäytyä kohta Netflixin ääreen ja myöhemmin tavata yhtä ystävääni.

DSC_7867 DSC_8009 DSC_7899 DSC_7994takki Esprit // neule Cubus // hame Stradivarius // kengät Vagabond // reppu Björn Borg

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

♥ Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply L 25 lokakuun, 2015 at 2:23 pm

  Ihana asu! Tuli muuten mieleen edellisestä postauksesta kun mainitsit Alppitorin. Olen juuri muuttanut Helsinkiin ja kaipailisin hyviä ruokamestoja ja kahviloita Helsingissä. Ihan brunssista päivälliseen. Olisi kiva jos voisit vinkata vaikka omia lempipaikkojasi 🙂

  • Reply Janni 25 lokakuun, 2015 at 5:52 pm

   Kiiitos kovasti sekä kehuista, että postausideasta 🙂 Laitetaan korvan taakse!

 • Reply Jenni / New life 25 lokakuun, 2015 at 4:01 pm

  On kyllä kivat kuvat! Ja tuo hame näyttää aina vaan hyvältä 🙂

  • Reply Janni 25 lokakuun, 2015 at 5:52 pm

   Voi kiiitos Jenni 🙂 Hame on kyllä omakin suosikki!!

 • Reply Memilla 25 lokakuun, 2015 at 4:58 pm

  Vaauu on kyl upeet kuvat! Mahtava syksy! 🙂

  • Reply Janni 25 lokakuun, 2015 at 5:53 pm

   Kiiitos paljon! 🙂

 • Reply Lina-Maria 28 lokakuun, 2015 at 1:00 pm

  Tosi tyylikäs asu ja upeet kuvat! Oon niin rakastunut tuohon sun hameeseen!

 • Leave a Reply