HUIKEA TYYPPI

25 lokakuun, 2015

Tuntuu aina yhtä oudolta olla kotona ilman koiraa. Jeti lähti tänään vanhempieni mukana Kotkaan muutamaksi päiväksi ja koti tuntuu taas niin erilaiselta. Koko ajan mietin menojani tuon pienen karvakasan mukaan, ennen kuin tajuan, ettei Jeti edes ole kotona. Kiiruhdin esimerkiksi kaupungilta kotiin koiraa ulkoiluttamaan, kunnes Forumin parkkihallissa tajusin, ettei mulla ole tänään kiire mihinkään. Siihen on vaan niin tottunut, että menot  täytyy aina suunnitella koiran mukaan ja niistä tavoista tuntuu olevan vaikeaa irtautua. Kotiin tullessakin tuntuu aina niin tylsältä, kun kynsien kopinaa ei kuulu heti eteisessä, eikä kukaan ryntää vastaan. Kyllä tuo pieni karvainen kaveri vaan on ihan huikea tyyppi – siitä ei pääse mihinkään!

DSC_6865 DSC_4464 DSC_6867

♥ Janni

4 Comments

 • Reply T 25 lokakuun, 2015 at 7:27 pm

  <3

 • Reply Terhi 25 lokakuun, 2015 at 7:55 pm

  Ihanat te! < 3

 • Reply ap 25 lokakuun, 2015 at 8:34 pm

  Tässä se pötköttää sohvalla mun vieressä!

 • Reply Eveliina 26 lokakuun, 2015 at 8:37 am

  Sama homma mulla..tosin koira hyvin harvoin ei oo kotona mut sillonku on sitä on ihan ihmeissään mut toisaalta sit nauttii hetken siitä vapaudesta:D ihana ku kerrot juttuja. Sun blogi on yks harvoja enää jossa on säilyny päiväkirjamainen fiilis, tykkään:)

 • Leave a Reply