LIIAN FIINIÄ

26 lokakuun, 2015

DSC_8501

Ihastuin leveälahkeisiin farkkuihin viime keväänä taas uudelleen monen vuoden jälkeen. Ovathan nuo mokomat yrittäneet 2000 -luvun alun jälkeen tehdä läpimurtoa aikaisemminkin, mutta viimein aika taitaa olla kypsä ja kyseisen malliset pöksyt ovat rantautuneet vahvasti katukuvaan. Itsekin kaivoin omani jokunen viikko sitten esiin kesän jälkeen ja käyttökertoja on kertynyt jo useampia. En kuitenkaan ainakaan toistaiseksi osaa yhdistää noita vielä muihin kenkiin kuin tennareihin, joten niillä mennään! Siistimmillä kengillä tulee heti jotenkin liian fiini fiilis, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan?

Tässä asukuvia viikonlopulta..

DSC_8371 DSC_8441 DSC_8525 DSC_8495takki H&M // paita Cubus // farkut JC Crocker // Kengät Adidas Originals

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

Tänään on tullut istuttua autossa oikein pitkän kaavan mukaan; lähdin aamulla aikaisin ajamaan Helsingistä Ylivieskan kautta Kokkolaan ja nyt olisi vielä edessä ajomatka täältä Vaasaan, jossa vietän hotellissa tulevan yön. Olen tällä ”maakuntakierroksella” työni puolesta ja huomenna illalla palaan takaisin Helsinkiin. Kivaa vaihtelua alkuviikkoon!

Muistelen leveälahkeisien farkkujen aiheuttaneen ainakin keväällä vielä kylmiä väreitä monien keskuudessa. Onko mielipide yhtään heltynyt?

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hanna 26 lokakuun, 2015 at 6:14 pm

  Tosi kiva asu! Ja ei yhtään hullummat nuo leveälahkeiset housut 🙂

  • Reply Janni 26 lokakuun, 2015 at 9:40 pm

   Kiiitos Hanna!! 🙂

 • Reply Salla 26 lokakuun, 2015 at 8:00 pm

  En itse ole ihan vielä valmis pukemaan leveälahkeisia housuja mutta sulla nuo näyttää kyllä aiiika hyvältä! Ja tosi kiva tuo pörrötakki 🙂 Ihanan aurinkoisia kuvia!

  • Reply Janni 26 lokakuun, 2015 at 9:41 pm

   Kiitos Salla 🙂 pikkuhiljaa silmä tottuu! Taidettiin saada viikonloppuna vikat aurinkoiset kuvat hetkeen… mutta onneksi saatiin taltioitua edes nämä!

 • Reply Terhi 26 lokakuun, 2015 at 11:06 pm

  Edelleen näyttää niin super hyviltä nuo leveät sulla! Mutta kyllä on se mieli vaan heltynyt näiden suhteen, haha.. Ihana asu! < 3

 • Reply Lina-Maria 28 lokakuun, 2015 at 1:19 pm

  Hehee joo korkojen kanssa leveälahkeisissa housuissa tulee sellanen 90-luvun mommy olo 😀 Mutta jalat näyttää super pitkiltä sitten haha!

 • Leave a Reply