VAUHDIKAS LOPPUVUOSI

28 lokakuun, 2015

Onpahan ollut vauhdikas alkuviikko, mutta en kyllä valita. Kiirettä pitää, mutta eipähän ainakaan kerkeä masistelemaan pimeneviä päiviä ja tulevaa kaamosaikaa. Kohtahan meillä alkavat sitten jo muuttopuuhatkin, joten sama haipakka jatkuu varmasti ensi vuoden puolelle asti. Jossain vaiheessa käy varmasti jo vähän kunnonkin päälle, mutta kyllä kaikesta selvitään, kuten aina ennenkin. Niin paljon siistejä ja kivoja juttuja tiedossa, että kyllä niiden eteen jaksaa paiskia hommiakin!

DSC_8799 DSC_8810 DSC_8830 DSC_8782 DSC_8835takki Zalando täältä // paita Uniqlo // haalari Crocker JC // kengät Adidas täältä

kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

Onko siellä ketään kohtalotovereita kiireisen loppuvuoden suhteen? Jotenkin uskoisin, että en ole ainoa. We can dot it!

♥ Janni

3 Comments

 • Reply Sanna/Beauty Box 28 lokakuun, 2015 at 9:34 pm

  Jep. Kiirettä riittää, mutta onneksi marraskuussa on parin viikon loma Meksikossa. 🙂 Kauniita kuvia. <3

 • Reply nanette 28 lokakuun, 2015 at 10:56 pm

  Täällä on kyllä kanssa yksi jolla on aivan järjetön loppuvuosi, tai ainakin joulukuun puoleen väliin asti, sitten alkaakin ansaittu loma opiskeluista. Marraskuu piti ihan päivä päivältä suunnitella että saan varmasti kaikki hommat tehtyä. Kunhan tästä selvitään niin ai että loma on tervetullut ja selviän varmasti muistakin kouluhommista kuin vettä vaan. 😀

 • Reply Battery 29 lokakuun, 2015 at 5:29 pm

  Muutto ois meilläkin edessä! Mutta sen aiheuttama kiire on tavallaan vaan mukavaa, kun sen muuttorutistuksen jälkeen on sit uus ihana koti 🙂
  Ois kiva jos tekisit sisustus postauksia nyt muuton alla 🙂

 • Leave a Reply