PÄIN SEINÄÄ

29 lokakuun, 2015

DSC_8954Hohhoijaa – ihan jäätävä päivä takana. Työpäivä meni itseasiassa vielä ihan normaalisti, mutta sen jälkeen jokaikinen asia onkin sitten mennyt päin seinää. Tiedättekö niitä päiviä, kun mikään pieninkään asia ei vain onnistu? En ole saanut mitään aikaiseksi illan aikana ja tällä hetkellä fiilis on vaan todella turhautunut – olisipa jo uusi päivä! Kaiken kukkuraksi takaraivossa jyskyttää ylihuominen Indiedaysin blogigaala ja mulla ei ole hajuakaan vielä siitä, että mitähän meinaan mahdollisesti pukea päälleni. Juhlapukeutuminen ei kyllä todellakaan ole meikäläisen vahvinta alaa ja painin aina samojen ongelmien kanssa. Kesällä se vielä joten kuten luonnistuu, mutta varsinkin kylminä vuodenaikoina oma mielikuvitukseni meinaa loppua kesken. Loppujen lopuksi hauskan illan onnistumisen ratkaisee ihan muut asiat kuin päällä olevat rätit, mutta miksi niistä pitää aina silti ottaa stressiä – ihan älytöntä!

DSC_8894Niin joo ja tarkoitus oli ottaa tänään asukuvia.. ja itseasiassa otettiinkin, mutta ne olivat yksi niistä jutuista, jotka menivät totaalisesti penkin alle. Mulla ei oikeasti edes ole mikään kovin tarkka seula, mutta en vaan oikeasti viitsinyt julkaista niin kehnoja kuvia. Milloin mä opin, että tietyssä mielentilassa poseeraaminen ei yksinkertaisesti kannata.. Nyt loppui kyllä valitus ja siirryn sohvan nurkkaan rauhoittumaan. Huomenna uuteen nousuun!

PS. voisin taas vaikka lukea tämän oman postaukseni ja miettiä taas, että onko järkeä….

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Alina 29 lokakuun, 2015 at 9:49 pm

  Miten teet tuon nutturan?

  • Reply Janni 31 lokakuun, 2015 at 9:17 am

   Hmmm erittäin vaikea selittää 😀 onnistuu joskus ekalla ja joskus viidennellätoista kerralla!

 • Reply Terhi 29 lokakuun, 2015 at 11:23 pm

  Ähh, tasan tarkkaan tiedän nuo päivät.. Vietin eilen samanalaista päivää, onni on se että noita harvemmin sattuu kahta peräkkäin! Tsemppiä <3

  • Reply Janni 31 lokakuun, 2015 at 9:18 am

   Kiiitos ihana 🙂 Ja oikeassa olet!

 • Reply Salla 29 lokakuun, 2015 at 11:30 pm

  Tuollaset päivät on kyllä tosi inhottavia mutta onneksi se on kuitenkin yleensä vain se yks päivä kerrallaan kun kaikki menee pieleen. Tekisi mieli vain piiloutua peiton alle ja viettää siellä yksinään koko päivä… 😀

  Paljon tsemppiä sinne! 🙂

  • Reply Janni 31 lokakuun, 2015 at 9:18 am

   Juuuri näin 🙂 Kiiiitos Salla!

  Leave a Reply