VANHOISSA RYYSYISSÄ

31 lokakuun, 2015

Täällä meikäläinen vielä sohvalla loikoilee, mutta kohta täytyy alkaa valmistautumaan Indiedaysin bloggers Inspiration day -tapahtumaan. Tästä tulee oikein blogientäyteinen lauantai, kun meiningit jatkuvat vielä illalla Blog Awardseissa. Yritin muuten eilen käydä kaupungilla etsimässä jotain vaatetta illaksi, mutta turhaan tuli käytettyä ne pari tuntia. En löytänyt nimittäin yhtikäs mitään ja sehän tarkoittaa sitä, että vanhoilla ryysyillä mennään. Jotenkin tuo kauppojen tämänhetkinen tarjonta ei juhlavaatteiden osalta nappaa ollenkaan; paljetteja, samettia, poolokauluksia, hirmuisesti kimallusta ja makkarankuorimekkoja. Olisin halunnut löytää jotain yksinkertaista ja freeshiä. Syvä V-kaula-aukko oli myös haaveissa ja sinne se jäikin. No mutta asusta viis – olen varma et illasta tulee hauska!

Tässä muutamat kuvat aamun tunnelmista

DSC_9132 DSC_9137 DSC_9155 DSC_9165Hauskaa lauantaita kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Elina 31 lokakuun, 2015 at 10:43 am

  Tuo teidän sohva on ihanan värinen! Itse tilasin juuri uuden sohvan ja toivon että sen sävy on yhtä kiva 🙂

  Mistä tuo ekan kuvan vilttimattoasia on hankittu? Se on hieno, en olisi itse keksinyt tuollaista lisää sohvaan 🙂

  • Reply Janni 31 lokakuun, 2015 at 11:01 am

   Iso kiitos! Se on kesäiseltä Kreikan reissulta peräisin 🙂

 • Reply Betseda 31 lokakuun, 2015 at 11:18 am

  Jouduin kans tilaamaan netistä firman juhliin mekon, kun kaupoissa ei ollut yhtään mitään kiinnostavaa. Mekko löytyi onneksi Vilan verkkokaupasta, kokopitkä ja simppeli ilman mitään bling blingiä ja härpäkettä. Mukavaa blogipäivää! 🙂

 • Reply amelie 31 lokakuun, 2015 at 11:23 am

  Joskus on ihan jees kaivaa vanhoista vaatteista juhlakamat! Ehkä saat freesattua jonkun vanhan asun uudeksi vaikka asusteilla? Jos et ole vielä katsonut vaatetus- ja tekstiilialan dokkaria the true cost niin suosittelen katsomaan. Hauskaa iltaa sulle! 🙂

 • Reply Mii 31 lokakuun, 2015 at 2:24 pm

  Oon sanonut tän varmaan ennenkin, mutta tykkään kyllä älyttömästi teidän sisustustyylistä! 🙂

 • Leave a Reply