HUOJENTUNUT FIILIS

2 marraskuun, 2015

Jes – saimme eilen lähteä Porvoosta kotiin huojentuneella fiiliksellä. Mua jotenkin etukäteen vähän jännitti mennä uudelleen katsomaan tulevaa kotiamme, kun aiempi visiitti oli tosiaan vain silloin se 10 minuutin pyörähdys asuntonäytöllä. Jännitin sitä, että asunnossa tulisi jotain sellaisia yllätyksiä vastaan, joita emme silloin ensimmäisellä kerralla olisi huomanneet. Tarkoitan siis lisää remontintarpeita tms.. Kaikki näytti kuitenkin juuri siltä kuin pitikin ja saimme hyvin tehtyä suunnitelmia paikanpäällä. Meillä oli ammattilainen mukana ja häneltäkin tuli vihreää valoa remonttisuunnitelmiemme suhteen – iiik!

Tässä vielä rentoa sunnuntaiasua eiliseltä

DSC_9447 DSC_9510 DSC_9467-2 DSC_9516 DSC_9459takki Gina Tricot // neule GAP // housut Zara // kengät Vagabond // pipo Junkyard

Reipasta alkanutta viikkoa kaikille! Mulla menee alkuviikko taas reissussa töiden parissa. Tällä kertaa vietetään pari yötä Turussa!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Terhi 2 marraskuun, 2015 at 5:35 pm

  Niin ihanat nuo kiiltonahkaset Kenovat! Ja hyvä että ei tullut ylläreitä asunnolla : ))

 • Reply Annathin 2 marraskuun, 2015 at 8:47 pm

  Miten kukaan voi olla noin kaunis, ja vielä AINA? ♥♥♥

 • Reply nadjastrange 3 marraskuun, 2015 at 2:14 pm

  Ihana asu! 🙂

 • Reply joku 6 marraskuun, 2015 at 5:06 pm

  oi vähänkö kivoja asukuvia! musta tuntuu että sulla on aika useissa asukuvissa sellanen totinen ilme, mikä kyllä sopii asukuviin mutta näissä välittyy semmonen rennompi ja lämpimämpi tunnelma kuin yleensä, tykkään! 🙂 p.s oon lukenu sun blogia aika kauan, mutta harvemmin tulee kommentoitua postauksia, haluan nyt vaan sanoa sen että tää sun blogi on inspiroinu mua tosi paljon ja olen saanu paljon positiivisia viboja ja ideoita omaan elämään sun blogin kautta 🙂 <3 ja onnea vielä sulle ja joonakselle 10 vuoden rajapyykistä, minkä ootte saavuttaneet, arvostan ja ihailen sitä miten kymmenenkin vuoden jälkeen ootte pysyny noin läheisinä! 🙂

 • Leave a Reply