KOTONA TAAS

4 marraskuun, 2015

IMG_3273Kotona ollaan taas! Mainitsinkin jo aikaisemmin, että alkuviikko tosiaan hurahti työmatkalla Turun suunnilla. Reissussa meni kaksi päivää, mutta ei Turussa sinänsä kyllä mitää valittamista ollut; kaunista auringonpaistetta, hauskaa seuraa ja eilinen myöhäinen illallinen ravintola Tintåssa, joka sai kyllä ainakin itseltäni täydet pisteet. Reissun päätarkoituksena oli kuitenkin kasata pystyyn taas uusi Björn Borg -myymälä, joka avasi tänään aamulla ovensa uudistuneessa Raision kauppakeskus Myllyssä. Onnistuneen avauksen jälkeen me lähdettiin ajelemaan takaisin Helsinkiin toimistolle päin ja äsken tulin töistä kotiin. Ajattelin ottaa kohta pienet torkut ja sitten täytyy ainakin lähteä käymään kaupassa!

IMG_3229 IMG_3262paita Calvin Klein täällä // housut Zara // kengät Adidas

Kuvat: Terhi Suanto

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenna 8 marraskuun, 2015 at 10:48 am

    Ai olit Turussa! 😀 En edes tiennyt, että Myllyyn tulee Björn Borgin myymälä. Oon varmaan huono turkulainen, tuntuu että kaikki muut ovat hehkuttaneet tuota uusittua kauppakeskusta viimeisen viikon ja käyneetkin siellä jo..

    • Reply Janni 8 marraskuun, 2015 at 11:04 am

      Joo siellä se nyt seisoo 🙂 Mee ihmeessä vilkasemaan! 😉

    Leave a Reply