DATE NIGHT

7 marraskuun, 2015

Jättimäinen kiitos kaikille ihanista kommenteistanne edelliseen, hieman normaalia syvempään postaukseen – olette mahtavia!

Oikeasti olimme alunperin suunnitelleet juhlistavamme kymmenettä vuosipäiväämme tuolla jossain rapakon toisella puolella, mutta asunnon oston takia suunnitelmat hieman kariutuivat. Kerkeäähän sitä onneksi matkustella myöhemminkin ja sen sijaan suuntaamme tänään viettämään yhdessä iltaa hyvän ruoan äärelle – kuinkas muutenkaan. Olemme varanneet illaksi pöydän Farangista ja odotan jo innolla, että päästäisi lähtemään sinne päin. Varmasti superkiva ilta edessä parhaassa seurassa! Muuten päivä on kulunut äidin kanssa kaupungilla kierrellessä. Käytiin Espalla syömässä päidemme kokoiset pullat ja haahuiltiin ympäriinsä. Oli tosi hauska päivä ja muutama pieni ostoskin tarttui mukaan!

DSC_9719Palaillan huomenna viikonlopun asukuvien merkeissä!

Kivaa lauantai-iltaa kaikille 🙂

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ansku 7 marraskuun, 2015 at 9:50 pm

    Oivettä tuo Farang kiinnostaisi! 🙂 Varmana kiva ilta tulossa, pitäkää hauskaa!

    • Reply Janni 8 marraskuun, 2015 at 11:05 am

      Kiitos 🙂 Oli kyllä kiva ilta!

    Leave a Reply