ITKUINEN TAI JUOPUNUT

8 marraskuun, 2015

Asukuvien ottaminen meikäläisestä ilman aurinkolaseja vähänkään tuulisemmalla tai kylmemmällä säällä on melkoinen taitolaji. Haasteena on saada kameralle ikuistettua sellaisia kuvia, jossa silmäni olisivat edes joten kuten auki. Mulla on niin herkät silmät, että ne käyvät tuulessa samantien vuotamaan solkenaan ja ne eivät millään tahdo pysyä auki kunnolla. Näytän kuvissa usein joko itkeneeltä tai juopuneelta – ei hyvä! Tämän takia käytän kuvissa usein aurinkolaseja, vaikka ei edes paistaisi… ehkä jonkinlaiset silmätipat voisivat auttaa?

Tämä asu on peräisin perjantailta

DSC_9921 DSC_0029 DSC_9988 DSC_0004 DSC_9935takki Junkyard* // neule Lindex* // farkut Levi’s* // bootsit Vagabond // pipo H&M

* = saatu

kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

4 Comments

 • Reply Terhi 8 marraskuun, 2015 at 11:20 am

  Mun lemppari kuva tuo ensimmäinen! <3

  Vastapainoksi mä heilun niin paljon, että näytän siksi juopuneelta : D

 • Reply Kaisa 8 marraskuun, 2015 at 12:22 pm

  Minkä nimiset noi leviksen farkut on?
  Ja ihana asu muutenkin.

 • Reply Mikaela 8 marraskuun, 2015 at 8:25 pm

  mul on toi ihan sama ongelma silmien vuotamisen kaa ja sen takii mun kuvat pitää aina ottaa ekana, ennen ku silmät on ihan punaset ja vetiset :DD oon kokeillu kosteuttavii silmätippoi, mut ne ei oikeen auttanu. joku aika sit ostin apteekista La Roche-Posayn hajustamattoman silmänympärysvoiteen, koska huomasin et se silmien vuotaminen johtu osaks siitä, et mun silmäkulmat oli niin kuivat ja se vuotaminen vaan kuivatti niitä lisää, mikä tietenki sai ne vaan vuotamaan lisää. sen hierominen ihan lähelle silmää joka ilta ja aamu on auttanu aika paljon ja toinen minkä oon huomannu kuivattavan mun silmii on tietokoneen tai iPadin näytön tuijottaminen pimeessä. eli jos tykkäät kattoo iltasin jotain sarjoi, ni kannattaa pitää yövalo päällä 😀 se ei rasita silmii läheskään yhtä paljon ja on auttanu ainaki mulla!

 • Reply Susanna 9 marraskuun, 2015 at 11:12 am

  Tosi kivat nää kuvat! 🙂 Ja voin kyllä todella hyvin samaistua noihin solkenaan vuotaviin silmiin ! Niin ärsyttävää 😀 Satoi tai paistoi, niin silmät vuotaa aina. Ja varsinkin sillon, jos on vähänkään enemmän silmämeikkiä, mikä meinaa sitä, että ne on kaikki poskilla 😀 Pitää siis itsekin keksiä joku parannuskonsti!

 • Leave a Reply