VIIKONLOPUN TEEMA

8 marraskuun, 2015

Viikonlopun teemana taisi jälleen kerran olla ulkona syöminen. Eilisen date nightin lisäks kävimme tänään päivällä isänpäivälounaalla venäläisessä ravintola Troikassa. Oli kyllä melko erilainen kokemus eiliseen Farangiin verrattuna, mutta mielenkiintoinen kuitenkin. Ruoan osalta Farang veti näistä kahdesta aivan ehdottomasti kyllä pidemmän korren! Viikonlopun syömisiin toi sopivavasti balanssia, kun Joonas teki perjantaina jauhelihamureketta kera perunamuusin ja sienikastikkeen. Ruoka oli meikäläisen toive ja maistui just niin hyvältä kuin aina ennenkin – parasta. Nykyään tulee syötyä niin paljon ulkona, että usein tunnen kovasti kaipaavani kunnon kotiruokaa! Tässä tuli nyt näköjään käytyä läpi oikea ruokapäiväkirja viikonlopulta, joten siirrytään sunnuntain asun pariin..

DSC_0080 DSC_0117 DSC_0084DSC_0129DSC_0105

takki Esprit // neule GAP // housut Vila // kengät Vagabond // huivi Cubus

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Ansku 8 marraskuun, 2015 at 7:48 pm

    Huh kun magee asu. Kelpuuttaisin tuollaisenaan omaankin käyttöön erittäin mielelläni.

    …ja voihan sienikastike. Harmittaa kun mun mies ei niistä diggaile. Harvoin saan siis sienillä herkutella 😀

  • Leave a Reply