FURRY DREAMS

9 marraskuun, 2015

DSC_9709

 

Pakko fiilistellä, että saatiinpa Terhin kanssa kivoja kuvia aikaiseksi lauantaina haastavista olosuhteista huolimatta. Viihdyin kuvissa näkyvässä asussa todella hyvin ja tällä kertaa se fiilis saatiin ikuistettua myös kameran linssin läpi. Aina se ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys ja monesti joku kiva kokonaisuus ei näytäkää kuvissa yhtä kivalta kuin livenä (joskus myös päinvastoin..). Tollaset pörrötakit on kyllä mahtavia, sillä ne tuo tämänkin kaltaisiin simppeleihin kokonaisuuksiin rutkasti lisää mielenkiintoa verrattuna johonkin perus villakangastakkiin. Edellä mainitusta syystä laitoinkin perjantaina pari uutta pörröunelmaa tilaukseen ja nyt odottelen malttamattomana niitä saapuviksi!

DSC_9538 DSC_9603-2 DSC_9683 DSC_9542takki H&M // neule ja farkut Gina Tricot // kengät Vagabond

kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply jasmin 11 marraskuun, 2015 at 1:09 pm

    Mielenkiinnolla kysyn minkälaiset pörrötakit laitoit tilaukseen?! Mullakin hakusessa pörröunelmia ja sulla niin hyvä takkimaku että vinkkiä kehiin! 🙂

  • Leave a Reply