10 x FAUX FUR

11 marraskuun, 2015

inspisSattuipa kerrankin juuri sopivasti. Olin nimittäin parasta aikaa viimeistelmässä tätä postausta, kun joku kysyi minulta vinkkiä kivan pörrötakin metsästykseen – loistava ajoitus! Edellisessä postauksessa kirjoittelinkin muutaman lauseen verran siitä, kuinka kivasti näillä saa mielenkiintoa simppeleihin arkiasuihin. Muhkea tekoturkis näyttää mielestäni parhaalta mahdollisimman eleettömiin vaatteisiin yhdistettynä. Takki saa olla jopa koon tai pari liian iso, jotta se näyttää vielä runsaammalta. Kapeat nahkahousut, pillifarkut, ohuet neuleet, collegepaidat ja perus t-paidat sopivat pöyhkeän takin kanssa täydellisesti yhteen. Itse karttaisin liian fiiniä fiilistä heittämällä tennarit jalkoihin ja rennon pipon päähän!

Tässä muutamia omia suosikkejani

fakefur1. täältä 2. täältä 3. täältä 4. täältä

fakefur25. täältä 6. täältä 7. täältä 8. täältä

fakefur39. täältä 10. täältä

Tekoturkiksia on viime aikoina näkynyt paljon niin katukuvassa, kuin blogeissa ja muotilehdissäkin. Neutraaleja sävyjä, jalokivivärejä, teddykarvaa, pitkää ja lyhyttä mallia ym.. Onko tekoturkisvillitys iskenyt teihin asti?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply