SATA JA TUHAT ASIAA

13 marraskuun, 2015

Heyy superkivaa perjantaita kaikille! Olen ottanut tämän viikon blogin kanssa vähän rennommin ja se on tehnyt kieltämättä hyvää. Raahauduin jopa salille pitkästä aikaa, kun tiistai-ilta ei kulunutkaan koneen ääressä. Pitäisi ehdottomasti jotenkin jaksottaa järkevämmin näitä blogihommia päivätyöni ohella, mutta ajanhallinta ei selvästikään kuulu vahvuuksiini. Siinä voi kuitenkin varmasti kehittyä, joten toivoa on.

Tuleva viikonloppu menee varmasti rennoissa meiningeissä ja ilman sen kummempia suunnitelmia. Voisi jopa yrittää vähän urheillakin, sillä tiistaina tuli taas todettua, että miten kunnon hikitreeni saa pään mukavasti tyhjentymään. Mulla on ollut viime aikoina välillä hieman vaikeaa rauhoittua, kun päässä pyörii samaan aikaan miljoona asiaa – muutto, remontti, pakkaus, työt, blogi.. Tekee niin hyvää välillä sen tunnin verran olla ajattelematta mitään ja keskittyä vain sillä hetkellä olennaiseen!

Tässä muutamat kuvat eiliseltä

DSC_0311 DSC_0317 DSC_0305 DSC_0312takki Second hand // paita Cubus // farkut Gina Tricot // reppu Björn Borg

Kuvat: Annika O

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply anniina 13 marraskuun, 2015 at 11:22 pm

  Tsemppiä muuttoon ja muuhun härdelliin! Me muutettiin kans kolme viikkoa sitten ja mulla oli ihan samanlainen olo, niin sekava ja väsynyt pitkän aikaa… Mutta kyllä uusi kiva koti oli sen arvoista 🙂 odottelen kovasti sisustusjuttuja jo tänne sun blogiin!

 • Reply Nimetön 15 marraskuun, 2015 at 2:47 pm

  Ompa kiva asu! 🙂

  • Reply Janni 16 marraskuun, 2015 at 10:44 am

   Kiitos! 🙂

  Leave a Reply