VIIKON PÄÄSTÄ TÄHÄN AIKAAN

16 marraskuun, 2015

Viimeistään viikon päästä tähän aikaan meillä on uuden kotimme avaimet taskussa ja remontti alkaa sitten samantien – jännittävää! En meinannut taas viime yönä saada unta, kun tuleva muutto ja siihen liittyvät asiat pyörivät niin vahvasti mielessä. Remontille on varattu aikaa viikko ennen sisään muuttoamme ja sen aikana pitäisi kyllä saada tärkeimmät tehtyä. Seiniä voimme toki maalailla ja tehdä muita pieniä juttuja sitten muuton jälkeenkin. Ainakaan vuodenvaihteeseen mennessä ei varmaan pahemmin tarvitse miettiä, että mitä tekisi, sillä kodin kuntoon laittaminen vie varmasti aikaa. En onneksi (ainakaan vielä..) tunne oloani kuitenkaan pahemmin stressaantuneeksi tulevasta, sillä kivaahan se on päästä omaa kotia laittamaan ja nauttia sitten jossain vaiheessa valmiista tuotoksista!

Tämä viikkokin tulee varmasti hujahtamaan hetkessä, sillä menoa on tiedossa riittämiin. Tällä hetkellä istun lentokentällä aamupalalla ja kohta hyppään Tukholmaan suuntaavaan koneesen. Kyseessä siis työmatka ja tulen jo alkuillasta takaisin kotiin. Keskiviikkona toistuu sama homma ja Tukholma kutsuu taas, joten melkoinen viikko on tiedossa. Kalenteri pursuaa ohjelmaa myös muille päiville, mutta loppuviikkoa kohden onneksi rauhottuu!

DSC_1396 DSC_1460 DSC_1417 DSC_1434 DSC_1501neule Gina Tricot (gift) / farkut Monki / kengät Vagabond / hattu Brixton (gift)

Kuvat: Sara Vanninen

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply