PERFECT COMBINATION

17 marraskuun, 2015

Eilinen työreissuni suuntautui Tukholman uuteen Mall Of Scandinavia -ostoskekukseen. Mesta oli ihan järjettömän kokoinen ja sieltä löytyi yhtä sun toista houkutusta. Kerkesin hommat hoidettuani pistäytymään muutamassa kaupassa ennen lentokentälle lähtöä ja salaa toivoin, että aikaa olisi ollut enemmän. Valikoimaa riitti pilvin pimein ja kaikki myymälät näyttivät superhyviltä viimeisimpien konseptien ulkoasuissaan. Esimerkiksi Vilan myymälä kiinnitti huomioni jo ennen sisään astumista, sillä liike oli myös sisustukseltaan todella hieno ja sisällä vaatevalikoimakin paljastui mukiin meneväksi. Olin menossa sovittamaan kuvissa näkyvää villasekoitteista v-aukolla varustettua neuletta, kun matkalla sovituskopeille bongasin vielä tuon Objectin pitsitopin ja ajattelin, että ne voisivat matchata kivasti keskenään. Oikeassa olin ja molemmat lähtivät mukaani!

DSC_2309 DSC_2323Mall Of Scandinaviassa olisi ehdottomasti viihtynyt pidemmänkin tovin ja täytyy ehkä suunnata sinne seuraavan Tukholmaan suuntautuvan huvimatkan koittaessa. Muutamat paikan päältä löytyvät sisustusliikkeetkin olisi kiva koluta läpi ajan kanssa ja näyttipä siellä olevan kivannäköisiä ravintoloitakin. Suosittelen siis ehdottomasti tsekkaamaan tuon jättimäisen uuden ostoskeskuksen, mikäli liikutte Tukholmassa ja shoppailu kiinnostaa!

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Johanna Isabella 17 marraskuun, 2015 at 3:21 pm

  Voi tuolla täytyy kyllä käydä, kun Tukholmaan pääsee. Kuulostaa hyvältä! Onko ostoskeskus keskustassa?

  • Reply Janni 17 marraskuun, 2015 at 6:52 pm

   Tämä ostoskeskus sijaitsee tosiaan hieman kauempana, mutta sinne pääsee kätevästi ja nopeasti junalla tai bussilla! 🙂

 • Reply Heidi 17 marraskuun, 2015 at 5:39 pm

  Mulle tuli juuri akuutti tarve päästä Tukholmaan :). Missä tuo kauppakeskus tarkemmin sijaitsee? Toi yhdistelmä neule ja pitsitoppi, on mieletön! Onko toi sellainen lyhyt toppi vai ihan pitkällä helmalla?

  • Reply Janni 17 marraskuun, 2015 at 6:53 pm

   Helma ulottuu lantiolle asti 🙂 Eli normitoppi! Kannattaa tsekata tarkemmin netistä toi sijainti, niin saa varmaan paremman käsityksen kuin meikäläisen sepustuksesta 😀 Eli Tukholman kaupungin ulkopuolella kuitenkin ja junassa pitää jäädä pois Solnassa!

 • Reply P 17 marraskuun, 2015 at 7:03 pm

  Vau ihana toi neule! Tiiätkö löytyykö noita suomen viloista? 🙂

  • Reply Janni 17 marraskuun, 2015 at 7:30 pm

   En osaa sanoa, mutta uskoisin kyllä!

  Leave a Reply