VASTAPAINOKSI HEKTISELLE VIIKOLLE

19 marraskuun, 2015

DSC_1915

Ihanaa, että huomenna on perjantai! Kuluva viikko on ollut just niin hektinen kuin alunperin arvelinkin ja viikonloppu tulee todella tarpeeseen. Me ollaan oltu Joonaksen kanssa parin viikon ajan niin paljon omilla teillämme, että yhteistä aikaakin on kertynyt ihan naurettavan vähän. Tällä viikolla ollaan nähty maanantaina aamulla ja eilen yöllä, kun pääsin suoraan lentokentältä kainalopaikalle nukkumaan. Nyt molemmilla on kuitenkin edessä vapaa viikonloppu ja se menee varmasti hyvin pitkälti muuttoa järjestellessä, mutta kivempi sitä on yhdessä tehdä. Jos oikein rajuja ollaan, niin voitaisiin jopa aloittaa vähän pakkailuja!

Kuvissa näkyvä asu on mun yksi ehdottomia lemppareita Björn Borgin tämän syksyn mallistosta, joka löytyy vielä parhaillaan kaupoista. Settiä on tullut käytettyä niin lenkkeillessä kuin ihan muutenkin rentoina vapaapäivinä. Eilen tuo yläosa koki kuitenkin hieman kovia, kun polskin se päälläni Tukholmassa jääkylmässä jorpakossa Björn Borgin AW16 mallisto-meetingin sporttiosuudessa. Noihin reissuihin liittyy aina toinen toistaan kreisimpiä aktiviteetteja ja eilen tuli muun muassa monen kilometrin pilkkopimeän juoksuosuuden jälkeen kiivettyä ylös mutaista laskettelurinnettä, uitua meressä, matkustettua kuorma-auton lavalla yms.. Kyllä tuota koitosta taas jännitettiin, mutta WE DID IT – ja hyvinpä tehtiinkin!

DSC_1974 DSC_2003 DSC_1995 DSC_1880 DSC_2008

Postauksen kuvat toimivat täydellisenä vastapainona tälle kiireiselle viikolle. Näissä on jotenkin ihanan rauhallinen ja seesteinen tunnelma – toivottavasti tulevan viikonlopun fiilikset ovat edes hetkittäin samanlaiset.

Rauhallista torstai-iltaa kaikille!

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ansku 19 marraskuun, 2015 at 9:01 pm

  Hei toi asu on magee! Hyvää vaihtelua perusmustalle mut ei oo kuitenkaan liian räväkkä jos haluaa olla ”näkymätön” eikä neonkeltasella kyllästetty 🙂

  • Reply Janni 19 marraskuun, 2015 at 9:04 pm

   No sanoppa muuta! Kiiitos 🙂

 • Reply Riika 20 marraskuun, 2015 at 9:39 am

  Ihana asu ja upeita kuvia! 🙂 Rentouttavaa viikonloppua!

 • Leave a Reply