FREEZING

22 marraskuun, 2015

DSC_2669Nyt se talvi tuli sitten oikeasti. Käytiin tänään Terhin kanssa kuvaamassa ja samalla reissulla jäädytimme itsemme päästä varpaisiin. Näin tuulisen ja kolean pakkaspäivän kunniaksi löimme viisaat päämme yhteen ja suuntasimme kuvaamaan meren äärelle – todella fiksua. Hanskoista huolimatta sormet kangistuivat kameran liipasinta painaessa ja silmät vuotivat noroina. Seura oli kuitenkin mitä parasta ja se kompensoi kyllä erittäin hyvin tuon tämän päivän hieman haastavan ilmaston. Ja kuvistakin tuli ihan superkivoja – Go Terhi!!

Kello näyttää jo puoli kahdeksaa, eikä olla edes aloitettu pakkaushommia, kuten tänään oli tarkoitus. Saatiin sentään sen verran aikaiseksi, että haettiin muuttolaatikoita kotiin. Kunnianhimoinen tavoitteemme oli mennä tänään myös katsomaan Aleksille joulukadun avausta, mutta kylmä ilma pelästytti meidät ja pysyttiin suosiolla sisätiloissa. Huomenna aamulla suunnataan Porvooseen ja potkaistaan remontti käyntiin – jeeee!

DSC_2555 DSC_2715 DSC_2642 DSC_2713 DSC_2560 DSC_2651 takki Zalando* täältä // neule Topshop* täältä // farkut JC Crocker* // kengät Adidas* Junkyard

* = Gift

Kuvat: Terhi Suanto

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply