VALITUSVIRSI

27 marraskuun, 2015

DSC_7484

Pakko myöntää, että tällä hetkellä fiilikset eivät ole ihan sitä, mitä yllä näkyvästä hymykuvasta on aistittavissa. Olen joka päivä tällä viikolla töiden jälkeen ajanut Porvooseen hommiin uudelle asunnolle ja tullut vasta yöllä myöhään takaisin. Hymy meinaa alkaa pikkuhiljaa hyytymään ja lähinnä hirvittää, että miten viikonlopusta ja etenkin ensi viikosta selvitään. Viikonlopun aikana pitäisi viimeistellä remontti siihen pisteeseen, että pääsemme muuttamaan. Huomenna on edessä myös iso siivousurakka uudessa kodissa ja Helsingissä pitäisi saada loputkin tavarat pakattua. Sunnuntaina on sitten varsinainen muuttopäivä, jolloin vanha kämppä pitäisi saada tyhjäksi ja siivottua lattiasta kattoon. Kai tuosta kaikesta voi selvitä parissa päivässä, mutta kyllä suoraan sanottuna vähän ahdistaa!

Eihän tässä olisikaan mitään hätää, jos sitten ensi viikolla olisi aikaa rauhassa laittaa kotia kuntoon ja hoidella asioita. In my dreams.. Kämppä tulee olemaan totaalisen levällään vielä ensi viikonkin, eikä sille tietty voi mitään ja täytyy yrittää olla stressaamatta. Ne hommat kyllä odottavat! On nimittäin superkiireinen viikko luvassa töissä ja Joonas on reissussa. Harmittaa viedä Jeti taas hoitoon, mutta ei ole oikein muutakaan vaihtoehtoa. Olen varmaan marmattanut täällä blogissakin jo teidän kyllästymiseen asti, mutta on tämä syksy ollut kyllä melkoista hulabaloota ja loppuvuotta kohden meno näköjään vaan kiihtyy. Tähän päälle kun yrittää vielä päivittää blogiakin aktviisesti, niin jossain vaiheessa on vaan hyväksyttävä, että ei kaikkeen vaan yksinkertaisesti riitä aika. Viimeistään Jouluna ehkä pääsee sitten kunnolla rauhoittumaan ja kyllä tämä tästä varmasti muutenkin, mutta tällä hetkellä on vähän sekavat fiilikset. 

Vaikka tästä tuli tällainen kunnon valitusvirsi, niin olen kyllä iloinen siitä, että pääsemme vihdoin muuttamaan. Uusi koti näyttää jo nyt ihanalta ja remontti on edennyt tosi nopeasti. En malta odottaa, että kaikki saadaan laitettua kuntoon. Tänään ajattelin kyllä jossain vaiheessa remppa- ja siivoushommien lomassa lämmittää saunan ja käydä ensimmäistä kertaa testaamassa ikioman saunan löylyt!

Toivottavasti teillä menee viikonloppu rauhallisemmissa tunnelmissa!

DSC_7530 DSC_7441

 

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Salla 27 marraskuun, 2015 at 7:23 pm

  Huh, teillä kyllä riittää ohjelmaa ihan kiitettävästi! Hurjasti tsemppiä siihen suuntaan ♡

 • Reply Ankkuli 27 marraskuun, 2015 at 9:28 pm

  Isot tsempit sinne! Jos vaan on mahdollista jostain joustaa, niin tee se 🙂 Kyllä täällä blogissa varmasti odotellaan eikä tuollaisen kiireen keskellä voi sinulta jatkuvaa päivittämistä vaatiakaan!

 • Reply Janette 27 marraskuun, 2015 at 10:19 pm

  Hurjasti tsemppiä! Ja hei, aivan ihania kuvia Janni. ♥

 • Reply Eveliina25 29 marraskuun, 2015 at 3:23 pm

  Ihana lukea taas ikäänkuin päiväkirjaasi. Tsemppiä teille vielä loppurutistukseen! Me muutettiin eilen ja päästiin vihdoin unelmiemme alueelle asumaan. Rankka viikko takana mut nyt se palkitaan:)

 • Leave a Reply