HULLUN HOMMAA

30 marraskuun, 2015

20151129_234601 Blogissa on ollut pari päivää hiljaista, mutta hengissä täällä ollaan ainakin toistaiseksi. Nyt on kuulkaas sellainen juttu, että me tulemme asumaan täällä uudessa Porvoon kodissa elämämme loppuun asti. En nimittäin halua muuttaa enää ikinä ja veikkaan Joonaksen olevan kanssani samaa mieltä! Koko viime viikko on paiskittu hommia aikaisesta aamusta yöhön asti ja vielä eilen puolen yön jälkeen kannoimme Joonaksen kanssa kahdestaan jäätävässä sateessa kaatopaikkakuormaa pakettiauton takakonttiin. Nyt on tavarat sisällä, mutta niiden tarkemmat olinpaikat ovat tuntemattomat. Tajusin, ettei mulla ole esimerkiksi kameratavaroidein, kuten laturinkaan sijainnista pienintäkään käryä. Ei auta muu kuin alkaa laatikko kerrallaan purkamaan kuormaa ja toivoa, että ehkä sieltä kaikki tärkeät tavarat yksitellen löytyvät. Tällä hetkellä väsyttää aika kiitettävästi, mutta kohta on lähdettävä jatkamaan hetkeksi hommia Helsingin kämpälle ja siitä avaimien luovutuksen kautta töihin. Tää on hullun hommaa!

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Roosa 30 marraskuun, 2015 at 9:35 am

  Ootte olleet ihan käsittämättömän ahkeria! Vaikka tätä joka suunnasta varmasti kuuleekin, niin hirveän paljon tsemppiä teille vielä, kyllä se aherrus sitten palkitaan 🙂

  ps. Miten upealta toi lattia voikaan näyttää <3

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  • Reply Janni 2 joulukuun, 2015 at 12:20 am

   Kiiitos kovasti Roosa 🙂 Näinhän se on! Iso urakka, mutta kaikki on kyllä sen arvoista 🙂 Tykkään itse myös superisti tuosta lattiasta!

 • Reply Eevi 30 marraskuun, 2015 at 9:44 am

  Moi! En oo tainnu ikinä kommentoida vaikka olen seurannut sun blogia alusta saakka, mutta nyt on pakko! Olemme täällä myös muuttaneet koko viikon ja voin täysin samaistua sun tuntemuksiin! Nyt on just sellanen fiilis ettei ikinä enää! 😀 hullua touhua todella tämä muuttaminen. Ja purkaminen on sitten toinen loputon rumba 😀
  Sun blogi on ihana, inspiroiva ja raikas. Tykkään! Jään innolla odottamaan kotipostauksia 🙂 tsemppiä purkuhommiin ja kaikkea hyvää teille uuteen kotiin!
  -Eevi

  • Reply Janni 2 joulukuun, 2015 at 12:21 am

   Jes! Mahtavaa saada vertaistukea! Loputtomalta tuntuu, mutta kyllä se siitä ihan varmasti 🙂 On ihanaa päästä fiilistelemään kyllä työn jälkeä! Isot tsempit myös sinne ja huippua kuulla, että sisustusjutut kiinnostaa!

 • Reply dän 30 marraskuun, 2015 at 2:00 pm

  Sama homma täällä! Tänään avainten luovutus ja huomenna saadaan vasta uuden kämpän avaimet niin pientä säätöä ollut viimeiset 5päivää.. ja flunssa kaupam päälle 😀 ja hävitin lompakonkin johonkin muuttokamojen sekaan…kai tää tästä 😀

  • Reply Janni 2 joulukuun, 2015 at 12:22 am

   Kuulostaa niin tutulta! Et uskokaan mitä kaikkia kommelluksia meille on sattunut tässä viimeisen reilun viikon aikana – huhhuh! Sellasta se on 🙂 Kyllä se siitä ihan varmasti!

  Leave a Reply