MISSING MY LITTLE BUDDY

3 joulukuun, 2015

DSC_2526Aivan jääätävä ikävä tuota pikkukaveria. Jeti on ollut mun vanhempien luona viime viikon tiistaista asti ja tulee vasta ylihuomenna eli lauantaina takaisin kotiin. Remonttityömaa oli sille vähän liian vaarallinen paikka, eikä se olisi oikein remontin keskellä varmasti viihtynytkään. Tämä viikkokin on ollut superkiireinen, joten katsoimme parhaaksi, ettei sitä pompoteltaisi koko ajan paikasta toiseen. Lauantaista lähtien Jeti saa sitten rauhassa tutustua uuteen kotiin ♥ Tiedän onneksi, että sillä on kyllä Kotkassa vanhempieni luona maailman paras hoitopaikka ja se varmasti mieltää sen melkein toiseksi kodikseen. Silti odotan kuin kuuta nousevaa, että ensi viikolla joku taas juoksee innolla vastaan, kun tulee duunista kotiin ja on syy lähteä ulkoilemaan!DSC_2533

Mä tulin vasta äsken töistä kotiin ja tämän illan agendalla olisi vielä vaatteiden purkaminen jätesäkkien pohjilta kaappeihin. Samalla mun täytyy koota kasaan joku asu huomisia pikkujouluja varten ja se hieman hirvittää. Mulla on kieltämättä paljon vaatteita, mutta vähänkään juhlavampia vaatteita ei kaapista kyllä oikein löydy. Ehkä asialle voisi oikeasti tehdäkin jotain, kun sama ongelma tuntuu olevan ennen jokaisia kemuja. Nyt ei kyllä enää ennen huomista iltaa kerkeä kaupoille, joten omasta kaapista on pakko löytyä jotain!

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply