VIERASHUONEEN SUUNNITTELUA

6 joulukuun, 2015

Uudessa kodissamme on tosiaan kolme makuuhuonetta – yksi luonnollisestikin ihan meidän makuuhuoneena, mutta toiseen makkariin oli tarkoitus tehdä yhdistetty työ-/vierashuone ja kolmanteen, kaikista pienimpään makuuhuoneeseen vaatehuone. Nuo kaksi jälkimmäiseksi mainittua tilaa ovat vielä melko tyhjillään ja suunnittelutyö on parhaillaan käynnissä.

Tuleva vierashuone näyttää nyt tällä hetkellä tältä, kun muutosta on aikaa tasan viikko..

DSC_3266 DSC_3263 DSC_3259

Toiveena olisi tehdä vierashuoneesta kodikas paikka, jossa ystävämme voisivat tarvittaessa yöpyä. Lisäksi huoneeseen on suunnitteilla työnurkkaus ja jokin säilytysratkaisu Joonaksen kirjakokoelmalle. Hankintalistalla siis ainakin kirjahyllyt sekä jokin vuodesohvan tyylinen ratkaisu. Vanha työpöytämme saa kelvata, mutta uusi työtuoli olisi tarpeen. Jotain mattoa tila kaipaa myös ehdottomasti!

Tuttuun tapaani olen imenyt inspiraatiota Pinterestistä ja muun muassa tällaisia kuvia löytyy tallennettuina:

vieras1 vieras2 vieras4Paljon täällä riittää tekemistä, mutta onneksi ei ole mikään kiire!

Saa laittaa vinkkejä vierashuoneen nukkumaratkaisuun? Tavallinen vuodesohva ei oikein jostain syystä kuulosta mielekkäältä ratkaisulta..

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anniina 7 joulukuun, 2015 at 8:24 am

  Niin typerältä kun se kuulostaakin, vierashuoneessa paras mahdollinen peti on ihan rehellinen sänky! Lapsuudenkodissani on kaksi vierashuonetta kunnon sängyillä. Ystävät ja sukulaiset arvostavat suuresti, kun saavat nukkua ihan oikeassa sängyssä! Toki nykyään vuodesohvatkin ovat parantuneet… 🙂

 • Reply Elbo 7 joulukuun, 2015 at 7:33 pm

  Oih, ihana kollaasi! Komppaan edellistä kirjottajaa, laittasin ite varmaan sängyn tai sitten jotain tän tyyppistä: http://www.boconcept.com/fi-fi/furniture/living/sofa-sleepers/15046/kyoto-vuodesohva. 🙂

 • Reply SarA 7 joulukuun, 2015 at 10:02 pm

  Hei. Mikäs toi lattia on nimeltään

 • Reply Jenppa 9 joulukuun, 2015 at 3:48 pm

  Me ostettiin juuri vierashuoneeseen valkoinen ikean Hemnes-sohvasänky, sellainen puinen tiedätkös. Saa levitettyä 160cm pediksi vieraille, mutta muussa käytössä toimii kauniina sohvana eikä vie niin paljon tilaa. 🙂 saa myös stailattua tosi kivaksi.

 • Leave a Reply