ALL DAY LONG

9 joulukuun, 2015

DSC_3316

Nämä koko päivän kestävät kuvaukset ovat tällaiselle melko kokemattomalle tyypille aika raffeja. Täällä ollaan oltu aikaisesta aamusta asti ja vielä jatkuu. Kuvauksien koko teema on sen verran ulkona meikäläisen omalta mukavuusalueelta, että se varmasti tuo minulle oman lisähaasteensa. Pelkkää odotteluahan tämä tuppaa suurimmaksi osaksi olemaan ja kaltaiselleni malttamattomalle persoonalle se ei ole ihan helppoa. Voiton puolella taidetaan jo kuitenkin olla ja yhtä kokemusta taas rikkaampana. Päivän aikaansaannoksia nähdä heti alkuvuodesta! DSC_3330 DSC_3335 DSC_3339

Kohta taitaa vihdoin koittaa oma vuoroni astua kameran eteen!

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jere 10 joulukuun, 2015 at 4:06 pm

    Oo, kuulostaa kyllä mukavalta ja varmasti erilaiselta, mutta saako udella että mitkä kuvaukset teillä oikeen on meneillään, mulla ainakin menny ihan ohi 😀

    http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

  • Leave a Reply