KAIPAAN VALOON

10 joulukuun, 2015

Pimeää, pimeää ja pimeää – olisipa tämä aika jo ohi. Tänäänkään en tainnut nähdä kunnollista valonpilkahdusta koko päivänä ja se sai minut haaveilemaan kesästä. Kävelin tuolla ulkona pimeässä kylmän viiman tunkeutuessa luihin sekä ytimiin ja muistelin viime kesäisiä lomamatkoja. Lämpöä, aurinkoa, valoa ja lomaa. Ai että tuo viimeisenä mainittu neljän elementin kombinaatio tekisi kyllä nyt terää, mutta täytyy valitettavasti nyt tyytyä vain fiilistelemään. Onhan tämä pimeys taas onneksi hetken kuluttua mennyttä aikaa, mutta kyllä tämä tässä vaiheessa jotenkin vain lohduttomalta tuntuu. Onneksi kohta on sentään joulu!

Tämän päivän ajatuksista inspiroituneena selailin kotona viime kesäisiä kuvia ja kaipuu aurinkoon nousi vain entisestään. Käyköhän teille nyt samoin…

DSC_6126OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_3737 DSC_3315 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt mä yritän kerätä jostain energiaa, jotta jaksaisin kerätä luuni tästä sohvalta ja siirtyä keittiöön ruoanlaittoon. Vi ses!

Ps. Onneksi huomenna on perjantai!

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Riikka 10 joulukuun, 2015 at 9:26 pm

  Olet kyllä tosi kaunis! Ja aivan ihania kuvia, voi että. Tää pimeys on kyllä pahin, ja sitä tuntuu kestävän kuukausikaupalla! Ei sitä kesällä ikinä muista miten pimeää sitä voikaan olla 😀

 • Reply Pauliina 11 joulukuun, 2015 at 4:26 pm

  Mulla on taas aivan päinvastoin! Asun ulkomailla (etelä-Euroopassa) ja täällä paista aurinko kyllä ihan koko ajan! Välillä olis kiva että olis vähän viilempää ja pimeämpää, niin pääsis käyttämään huiveja ja talvikenkiä ynnä muuta 😀 Ja nyt kun on joulukin tulossa niin toivoisin vähän talvisempaa ilmaa!

 • Reply Jenny 11 joulukuun, 2015 at 7:55 pm

  Täällä kanssa kaipuu aurinkoon! Onneksi ens kesäksi lennot varattuna Barcelonaan ja siitä tulikin mieleeni, että onko sulla suositella jotain tiettyä aluetta kaupungista mistä hotelli kannattaisi ottaa tai ei ainakaan kannata ottaa? 🙂

 • Reply Anonyymi 11 joulukuun, 2015 at 11:01 pm

  Ite taas rakastan talvea ja kaamosta yli kaiken, talvi on aina ollut mun lemppari vuoden aika! 🙂 en ite vaan voi sietää yli 15 asteen lämpötiloja, ahdistava hiki valuu jo ajatellessa xD joten ihana nauttia tästä pitkästä talvesta, onhan se talvi kuitenkin noin puolet suomalaisen elämästä.

  • Reply Mii 13 joulukuun, 2015 at 7:25 am

   Täältä löytyy toinen talven rakastaja! 🙂 Nimenomaan kunnon sellaisen. Parasta on kevättalven -5…-10 asteen pakkanen auringon paistaessa hangille. Sit vaan sukset jalkaan ja mäkeen tai ladulle! Loska- ja vesikelit voiskin sit skipata huoletta. Tykkään kyllä myös kesästä ja auringosta ja kyllä kesällä pitää olla sellaiset kelit ettei farkkuja tarvii kaivaa kaapista! 😀

   • Reply Janni 13 joulukuun, 2015 at 8:36 am

    Kyllä meikäläinenkin tollasesta talvesta tykkää. Tää marras- ja joulukuun lumettomuus ja synkkyys ottaa pattiin!

  Leave a Reply