BLACK & WHITE

14 joulukuun, 2015

Joonas on ollut flussan kourissa enemmän tai vähemmän koko viime viikon. Luulin onnistuneeni välttämään taudin omalta osaltani, mutta eilen valitettavasti alkoi meikäläisenkin olossa tuntua jotain epänormaalia. Kurkku on minullakin ollu kipeä monena aamuna viikon aikana, mutta ei sen kummempaa. Eilen illalla veto alkoi olla pois ja yöllä oli pientä lämpöäkin, joka oli onneksi aamulla jo poissa. Kurkku oli aamulla ihan mahdottoman kipeä ja katsoin parhaaksi viettää tämän päivän kotosalla lepäillen. Olo on päivän aikana kohentunut huomattavasti ja taisin taas selvitä pienellä. Tää on aina ihan vakio, että mulla flunssat tulee tällaisina kevyinä versioina ja Joonaksella aivan päinvastoin. Välillä käy myös niin päin, että ensin mulla on joku miniflunssa, jonka tartutan Joonakseen ja hän saa siitä kunnon tuomiopäivän version. Ei ole reilua ei!

Nyt pitäisi varmaan koputtaa puuta, mutta eiköhän tässä huomenna olla taas kunnossa. Vähän vielä lisää inkivääriteetä ja sohvalla loikoilua, niin eiköhän tästä vielä kunnialla selvitä!

Tässä kuvia viikonlopun simppelistä mustavalkoisesta tyylistä

DSC_3649 DSC_3675 DSC_3595 DSC_3681 DSC_3641takki Lindex * // neule Gina Tricot* // farkut JC* // kengät Adidas Junkyard*

* = saatu / gift

kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Roosa 14 joulukuun, 2015 at 7:54 pm

    Hei oot ihan super kaunis! Varsinkin toi toisiksi ylimmäinen kuva!

    http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  • Leave a Reply